fbpx

Plasma Pen tretmani za uklanjanje bora, strija i ožiljaka i zatezanje kapaka

Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima
Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja lica namenjen i muškarcima
11. oktobar 2023.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Mišljenja i iskustva naših klijenata o tretmanu Laserska trajna epilacija
16. oktobar 2023.
Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima
Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja lica namenjen i muškarcima
11. oktobar 2023.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Mišljenja i iskustva naših klijenata o tretmanu Laserska trajna epilacija
16. oktobar 2023.
Prikaži sve

Plasma Pen tretmani za uklanjanje bora, strija i ožiljaka i zatezanje kapaka

PLASMA PEN TRETMAN NEHIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA

Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju, tretman Nehirurška blefaroplastika, se radi primenom Plasma Pen tehnologije uz postizanje dugoročnih rezultata – do 3 godine.
Spušteni kapci i kesice ispod očiju, su često prisutniji kao estetski problem nastali starenjem u odnosu na ostale delove lica. Razlog tome je daleko brže oštećenje vezivnog tkiva, brže opuštanje i stanjivanje kože oko očiju, veća osetljivost predela oko oka u poređenju sa ostalim regijama lica.
Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju je procedura koja omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije.
Plasma Pen tehnologija omogućava da se, izazivajući sigurnu i precizno kontrolisanu “povredu ili traumu” površinskog, epidermalnog sloja kože, aktivno podstiče stvaranje novih, zdravih i mlađih ćelija – obnavljanje kože tretirane očne regije.
Nakon samog tretmana Nehirurška blefaroplastika (zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju) postoji period oporavka i traje od 3 do 5 dana, tokom kog se mogu javiti otoci i tamne tačkica na tretiranoj regiji.
Tretman Nehirurška blefaroplastika (zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju) se ne može raditi tokom letnjeg perioda, već isključivo u perioda od jeseni do ranog proleća i obavezno je korišćenje sredstva za zaštitu od sunca i UV zračenja sa maksimalnim SPF (ne manje od 50) u roku od 3 meseca nakon procedure Zatezanje kapaka.

PLASMA PEN TRETMAN UKLANJANJE BORA, STRIJA I OŽILJAKA

Plasma Pen tretman za Uklanjanje bora, strija i ožiljaka je drugi tretman u Kabinetu, koji se radi Plasma Pen tehnologijom.
Priprema i sam postupak za tretman Uklanjanja bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka primenom tehnologije Plasma Pen se izvodi uz poštovanje najviših higijenskih standarda i propisanih proceduralnih koraka. Prvi korak tretmana Uklanjanja bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka podrazumeva da se očistiti koža u području predviđenog tretmana i dezinfikuje antiseptikom. Zatim se nanosi lokalna anestezija u vidu kreme. Po dejstvu anestezije se Plasma Pen-om (iglicom) tretira površina kože pogođena problemom (bore, strije ili ožiljci) uz precizne i kratke pokrete. Ablacione tačke su pozicionirane na udaljenosti od 1 do 2 mm od kože i formiraju se serije tačaka duž nabora linije kapka, duž linije bore i strija, čime se smanjuje nabor kože. U svakoj ablacionoj tački počinje aktivan razvoj kolagena i elastina, što rezultira podmlađivanjem i zatezanjem kože tretirane regije. U oblasti akupresure formira se krasta, koji otpada u roku od 3 do 5 dana, a na njenom mestu ostaje nova, mlada koža. Boja kože se izjednačava sa bojom netretirane kože u roku od 30 dana. Nakon postupka Uklanjanja bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka, na tretiranu regiju se ponovo nanosi antiseptik, koji ne sadrži alkohol. Završni korak tretmana Uklanjanja bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka je nanošenje "pantenol" masti na mesto tretmana Plasma Pen-om.
Postupak Uklanjanja bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka je moguće ponoviti nakon 3 meseca. Preporučen broj tretmana Uklanjanja bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka tehnologijom Plasma Pen zavisi od željenog efekta i stanja kože. Rezultati koji se postižu tretmanom Uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka su dugoročni.

Primena Plasma Pen tehnologije u cilju rešavanja vaših estetskih problema!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više