fbpx

Plasma Pen tehnologija i Plasma Pen tretmani

Lifting lica i lifting tela - cenovnik
Ultrazvučni SMAS lifting tela
10 oktobra, 2018
808 Diod laser
Laserska trajna epilacija – dočekajte leto bez neželjenih dlačica
15 oktobra, 2018
Prikaži sve

Plasma Pen tehnologija i Plasma Pen tretmani

ŠTA JE PLASMA PEN

Plasma Pen tehnologija (plazma olovka) se bazira na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). Plasma Pen tehnologija omogućava da se jonizuje gas u vazduhu i na taj način se stvori mali električni luk (munjevit električni impuls). Ovaj impuls deluje na epidermis tretirane regije bez širenja neželjene toplote na okolna tkiva. Pražnjenje električne energije se vrši kroz iglu, koja se usmerava na pacijentovu kožu (igla je na udaljenosti od 1 do 2 mm od tretirane regije, tokom tretmana uopšte ne dodiruje kožu). Između završetka iglice Plasma Pen-a i površine kože, jonizujući gas se pretvara u stanje plazme.
Plasma Pen tehnologija omogućava da najfiniji plazma zraci utiču na proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva pod strogo i vrlo precizno kontrolisanim uslovima, stvarajući na površini kože mikro-opekotine. Ovakav način delovanja na kožu podstiče stvaranje novih ćelija i obnavljanje kože. Kontakt Plasma Pen-a sa kožom je isključen i tkiva u blizini tačke izloženosti nisu oštećena.

KADA PREPORUČUJEMO PLASMA PEN TRETMANE

Tretmane na bazi Plasma Pen tehnologije preporučujemo ukoliko želite da zategnete kožu, sigurno i veoma uspešno uklonite ožiljke i strije i poboljšate kvalitet i izgled kože u celosti. Plasma Pen tretman (nehirurška blefaroplastika) je preporučljiv i kod problema sa opuštenim očnim kapcima i postojanjem “jastučića” ispod oka.
Plasma Pen tretmane možete uraditi ako želite da eliminišete ili smanjite:
- male, srednje ili duboke bore na licu i telu (vrat, dekolte),
- opuštenu i neelastičnu kožu tela,
- manje ožiljke (ne keloidne) na licu i telu,
- duboke ožiljke (nakon boginja ili ožiljke nastale na drugi način),
- ožiljke koji nastaju kao posledica problema sa aknama,
- strije sa bokova, stomaka, nogu,
- nabore i bore oko ušiju,
- opuštenu kožu gornjih kapaka i ptoz gornjeg kapka,
- tamne krugove i kesice ispod očiju,
- opuštenu, neelastičnu kožu donjih kapaka,
- male i duboke bore oko očiju,
- opuštenu kožu kompletne očne regije.

Nehirurško uklanjanja bora, ožiljaka i strija, kao i podizanje kapaka je uspešno rešivo primenom Plasma Pen tehnologije!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više