fbpx

Laserska trajna epilacija – dočekajte leto bez neželjenih dlačica

Plasma Pen tehnologija i Plasma Pen tretmani
12. oktobar 2018.
SMAS lifting
Tok postupka Ultrazvučni SMAS lifting terapije – neinvazivne terapije za lifting lica i tela
17. oktobar 2018.
Plasma Pen tehnologija i Plasma Pen tretmani
12. oktobar 2018.
SMAS lifting
Tok postupka Ultrazvučni SMAS lifting terapije – neinvazivne terapije za lifting lica i tela
17. oktobar 2018.
Prikaži sve

Laserska trajna epilacija – dočekajte leto bez neželjenih dlačica

808 Diod laser

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA – NAJEFIKASNIJI NAČIN UKLANJANJA NEŽELJENIH DLAČICA

Laserska trajna epilacija je savremeni metod uklanjanja neželjenih dlačica, koji obezbeđuje zavidne rezultate. Nakon serije tretmana Laserska trajna epilacija, garantujemo da ste se neželjenih dlaka rešili trajno, bez ikakvih propratnih neželjenih efekata.
Laserska trajna epilacija je potpuno komforna i bezbedna metoda za trajno rešavanje neželjenih dlačica na licu i telu, kako kod žena tako i kod muškaraca. Tretman Laserska trajna epilacija je veoma jednostavan i brz i smatra se trenutno najefikasnijim u svetu.
U Vita Elos-u Laserska trajna epilacija se radi pomoću Diod 808 lasera, kao najkvalitetnije opreme sa manipulatorom nemačkog proizvoda (Germany bars). Ovaj laser je klinički ispitana oprema, usklađena sa evropskim i američkim standardima kozmetologije i dermatologije.

POTREBAN BROJ TRETMANA ZA USLUGU LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

Laserska trajna epilacija je postupak postepenog uklanjanja neželjenih dlaka, u skladu sa fazama rasta dlaka. Laserska trajna epilacija, iz tog razloga, podrazumeva određen broj tretmana u potrebnim vremenskim razmacima, tako da proces uklanjanja neželjenih dlačica zahteva određeno vreme, te se ovaj period godine preporučuje kao idealan za početak serije tretmana Laserska trajna epilacija, kako bi spremno dočekali leto.
Tretman Laserska trajna epilacija je neophodno ponoviti u određenim vremenskim razmacima na istoj regiji, kako bi se tretirale sve dlake po fazama rasta. Razmak između tretmana Laserska trajna epilacija je od mesec dana do tri meseca i određuje se zavisno od procene našeg stručnog lica nakon prethodnog tretmana.
Ukupan broj tretmana Laserska trajna epilacija zavisi od više faktora: pigmenta dlake, njihove gustine i jačine i hormonskog statusa klijenta. Obično je potrebno od 8 do 10 tretmana usluge Laserska trajna epilacija za bilo koju regiju. Broj tretmana takođe može da varira zavisno od boje, debljine, perioda rasta i procenata dlaka u aktivnoj fazi rasta u regiji tretmana. Najbolji rezultati tretmana Laserska trajna epilacija se postižu kod osoba koje imaju tamne, jake dlake svetlu kožu i hormonski balans. Jedino ograničenje tretmana Laserska trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. dlaka koje u sebi ne sadrže pigment, zbog samog načina funkcionisanja lasera – lasersko zračenje se apsorbuje isključivo kroz pigment (melanin) dlake, zagreva koren dlake i uništava folikul dlake iznutra.
Za tretman Laserska trajna epilacija je potrebno da dlaka bude dužine između 1-2 mm. Nakon mesec dana od prvog tretmana, ponavljaju se 3 tretmana Laserska trajna epilacija na prvobitno tretiranoj regiji. Zatim se pravi pauza od 1,5 do 2 meseca, te se tretman Laserska trajna epilacija ponavlja ponovo u setu od 3 tretmana. Sledi još jedna pauza od 2 do 3 meseca, nakon koje se radi poslednjih 3 do 5 tretmana Laserska trajna epilacija. Ova dinamika uklanjanja neželjenih dlačica je uslovljena fazama rasta dlake - kada dlaka koja se „uspavala“ dovoljno poraste i sinhronizuje se njen rast sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale, tada je pravo vreme za ponovni tretman Laserska trajna epilacija.

Idealno vreme za tretman Laserska trajna epilacija je upravo sada, ukoliko želite da leto dočekate bez neželjenih dlačica!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više