fbpx

Nova usluga u Vita Elos-u

Trajna šminka
Morfologija lica
11. april 2017.
SMAS nehirurški lifting
Ultrazvučni SMAS lifting lica vs. hirurški lifting lica
19. april 2017.
Trajna šminka
Morfologija lica
11. april 2017.
SMAS nehirurški lifting
Ultrazvučni SMAS lifting lica vs. hirurški lifting lica
19. april 2017.
Prikaži sve

Nova usluga u Vita Elos-u

SMAS lifting

ULTRAZVUČNI, DUBOKI SMAS LIFTING

Poznato je da je potpuno simetrično lice ne postoji. Međutim, za specijaliste u određenim oblastima, kao što su kozmetičari koji se bave trajnom šminkom, neophodno je Praćenje najnovijih dostignuća je svakako jedna od primarnih stvari, kako bi se iskoristila najnovija saznanja i poboljšali efekti tretmana i usluga iz oblasti aparatne kozmetike. U toj nameri, Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo jedan od najnovijih anti-aging tretmana, baziranog na HIFU tehnologiji. Reč je o tretmanu Dubokom, ultrazvučnom, nehirurškom SMAS lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama.

O NOVOJ USLUZI

Postupak Ultrazvučni SMAS lifting ili duboki SMAS lifting je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože, stimulišući stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama.
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica (podbradka, vrata i dekoltea) i tela (zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku). Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem HIFU tehnologije (aparata), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure).
SMAS lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-toj godini.
Postupak Ultrazvučni SMAS lifting je bezblan i bezbedan. Ultrazvučne talasi HIFU aparata prolaze kroz površinske slojeve kože i fokusiraju se na unapred definisanoj dubini slojeva kožnog tkiva. Koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka, ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija. Dejstvo ultrazvuka je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije: 4,5mm ili 3mm ili 1,5mm (za lice i vrat). Okolna tkiva, iznad ili ispod sloja koji se tretira, ostaju netaknuta. Pri dubinama od 13mm ili 8mm, zavisno od regije, tretira se tkivo ruku, stomaka, butine, ili zadnjice.
Prirodni SMAS lifting ne zahteva mirovanje pacijenta u toku narednih 24h od urađenog tretmana. U sledeća 2 do 4 meseca nakon tretmana, vidi se zatezanje koža i njeno podizanje. Kontinuirano poboljšanje elastičnosti kože biće vidljivo 6 meseci nakon jedne 60-90 minute terapije, kada se postiže i maksimalni efekat Ultrazvučni SMAS lifting terapije.
Efekti ultrazvučnog SMAS liftinga: maksimalni efekti zategnutosti kože nakon 6 meseci tretmana, prirodan i dugoročan face lifting (između 1,5 -3 godine, računajući od trenutka dostignutog maksimalnog efekta nakon 6 meseci od tretmana), zategnuta koža na obrazima, podignuti uglovi očiju i usana, vraćanje jasnog i prirodnog oblika lica i brade u celini, značajno poboljšanje izgleda (tonusa i bora) prednje površine vrata, nestajanje dubokih bora na koži, povećanje proizvodnje kolagena prirodnim putem, drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože lica (smanjen višak kožnog tkiva na licu prirodnim putem), drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože tela (stomaka, ruku, unutrašnji ili spoljašnji deo butina, zadnjica),uspešno rešavanje problema kvaliteta kože uz smanjenje sloja potkožnog masnog tkiva.
Sve informacije u vezi naše nove usluge možete od sada pratiti i na našoj Facebook stranici, namenjenoj samo za Ultrazvučni SMAS lifting uslugu - Nehirurški ultrazvučni SMAS lifting - Vita Elos.

Pobedite bore i opuštenu kožu na jedan potpuno nov, siguran i efikasan način – ultrazvučnim SMAS liftingom. Pozovite nas, informišite se i zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više