fbpx

Nehirurško uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

O tretmanu laserski karbonski piling
30. novembar 2020.
Zašto vam preporučujemo tretman Radiotalasni lifting
4. decembar 2020.
O tretmanu laserski karbonski piling
30. novembar 2020.
Zašto vam preporučujemo tretman Radiotalasni lifting
4. decembar 2020.
Prikaži sve

Nehirurško uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Lifting lica

ŠTA JE NEHIRURŠKO UKLANJANJE BORA

Prirodni proces starenja uzrokuje da kod svih nastaju bore, posebno na onim delovima našeg tela koji su izloženi suncu, kao što su lice, vrat, ruke i podlaktice. Bore, koje se vremenom javljaju, mogu biti sitne, površinske linije ili dublje brazde. Nehirurško uklanjanje bora se radi u Kabinetu Vita Elos samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting.
Nehirurško uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting je način za uklanjanje bora koji podrazumeva sledeće:
- prirodno i bezbedno uklanjanje bora,
- neinvazivno i efikasno uklanjanje bora,
- prirodna stimulacija proizvodnje i regeneracije kolagena u cilju uklanjanja bora,
- uklanjanje bora bez skalpela,
- odsustvo ožiljaka, podliva i otoka nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting za uklanjanje bora,
- nema perioda oporavka nakon ovog tretmana za uklanjanje bora,
- nema rizika koji postoje kod operacija odnosno hirurškog uklanjanja bora.
- dugoročnost rezultata (od 1,5 do 3 godine).

KAKO SE ULTRAZVUČNIM SMAS LIFTINGOM LICA USPEŠNO VRŠI UKLANJANJE BORA

U našem Kabinetu je moguće uraditi nehirurški face lifting primenom najnovije tehnologije iz oblasti aparatne kozmetike, kao što je 3D HIFU tehnologija.
3D HIFU tehnologija se primenjuje kod Ultrazvučnog SMAS liftinga lica. To je tretman za nehirurško uklanjanje bora, koji dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka na kolagen vlakna, uspešno smanjuje duboke bore i uklanja male i srednje bore oko očiju, usta, kao i nazolabijalne bore samo jednim tretmanom uz dugoročne efekte.
Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting podrazumeva tretiranje željenih regija ultrazvukom tj. primenom 3D HIFU tehnologije. 3D HIFU aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom kako bi se stimulisala regeneracija kolagena. Ova vrsta tehnologije (3D HIFU) omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj (SMAS sloj) i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate kod nehirurškog uklanjanja bora, bez negativnih nuspojava.
Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda za nehirurško uklanjanje bora, gde se povećanje tonusa i zategnutosti kože lice bazira na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom najsavremenijeg ultrazvuka.

Nehirurško uklanjanje bora dostupno u našem Kabinetu po najpovoljnijim cenama u regionu – zakažite termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više