fbpx

Nehirurške face lifting metode – prednosti u odnosu na hirurški face lifting

Puder obrve
Puder obrve – tehnika Trajne šminke obrva u vidu senčenja obrva
30. oktobar 2020.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Šta je SMAS sloj i zašto je važan kod tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting
4. novembar 2020.
Puder obrve
Puder obrve – tehnika Trajne šminke obrva u vidu senčenja obrva
30. oktobar 2020.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Šta je SMAS sloj i zašto je važan kod tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting
4. novembar 2020.
Prikaži sve

Nehirurške face lifting metode – prednosti u odnosu na hirurški face lifting

Lifting lica - Vita Elos

FACE LIFTING – DEFINICIJA I VRSTE

Face lifting je dugo predstavljao postupak zatezanja naborane kože samo hirurškim putem. Ovo je uobičajena definicija face lifting-a, koja potiče iz perioda kada se zatezanje kože radilo kao estetska hirurgija - deo plastične hirurgije.
Novija shvatanja face lifting- a ne podrazumevaju samo hirurgiju, već i drugi niz procedura, postupaka i tehnologija, koje mogu podmladiti i zateći kožu lica. Reč je o kozmetičkim tretmanima, u koje se ubrajaju: radiotalasni lifting, mezoterapija, podmlađivanje matičnim ćelijama i ćelijama rasta, botox, fileri i razne druge metode. One se međusobno razlikuju po invazivnosti, ceni i efektima.
Suština bilo koje vrste face lifting tehnike i postupka je da se lice učini mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.
Osnovna razlika između hirurških metoda face liftinga i nehirurških metoda, koje se primenjuju u našem Kabinetu, je invazivnost u smislu postojanja operacije i svih rizika koje ona potencijalno donosi kod plastične hirurgije, a kojih nema kod nehirurških metoda face lifting-a, jer se baziraju na primeni najsavremenijih neinvazivnih tehnologija.

PREDNOSTI NEHIRURŠKIH METODA FACE LIFTING-a KOJE SE PRIMENJUJU U NAŠEM KABINETU

Face lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. U tu svrhu koristimo tri vrste tehnologije: radiotalase, ultrazvuk i Plasma Pen (za tretmane Uklanjanje bora i Nehirurška blefaroplastika).
Prednosti naših postupaka za zatezanje lica i uklanjanje bora (face lifting) su sledeće:
- neinvazivnost face lifting tretmana, uz podsticanje primenom najsavremenijih aparata prirodno obnavljanje kolagena i elastina u cilju postizanja željenih rezultata,
- pristupačne cene tretmana za face lifting, posebno u poređenju sa hirurškim face lifting tretmanima,
- dugoročnost rezultata koji su vrlo slični efektima koji se postižu skalpelom,
- poboljšanje zategnutosti i kvaliteta kože celog lica, a ne pojedinačnih regija kao što je to slučaj kod hirurškog face lifting-a,
- nema ožiljaka, asimetrije, niti otoka, podliva,
- mogućnost, u okviru tretmani face lifting, tretiranje i vrata i dekoltea (što su regije koje hirurškim putem ne mogu tretirati bez velikog rizika po pacijenta).

Iskoristite sve prednosti prirodnog face lifting-a koje vam kabinet Vita Elos pruža!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više