fbpx

Najpovoljnije cene za tretmane face lifting-a u Vita Elos-u

Ultrazvučna kavitacija – tretman za redukciju masnih naslaga i oblikovanje tela
24 jula, 2020
Šta su kertridži i zašto su važni za Ultrazvučni SMAS lifting tretman
29 jula, 2020
Prikaži sve

Najpovoljnije cene za tretmane face lifting-a u Vita Elos-u

RAZLOZI ZBOG KOJIH SU NAŠE CENE NAJPOVOLJNIJE

Vita Elos je kabinet za aparatnu kozmetiku. Kao takav se specijalizovao za kozmetičke usluge koje podrazumevaju korišćenje najsavremenijih aparata i tehnologije u cilju pružanja stručnih, proverenih i sigurnih tretmana.
Razlozi, zbog kojih su cene svih naših tretmana vrlo povoljne, su:,
- prilagođavanje trenutnom stanju i kretanjima na tržištu ovih usluga,
- želja da naše usluge budu pristupačne svim našim klijentima,
- kako terapije, koje pružamo, uglavnom podrazumevaju određenu seriju tretmana, pristupačnim cenama omogućavamo klijentima da ispoštuju procedure i na taj način dođu do željenih rezultata,
- usluge našeg Kabineta su iz oblasti aparatne kozmetike, te je osnovno sredstvo našeg rada upravo aparat (laseri, ultrazvuk, radiotalasni manipulatori), čije performanse obezbeđuju veliki broj tretmana, najčešće bez dodatnih potrošnih kozmetičkih sredstava.

CENE FACE LIFTING TRETMANA

Face lifting tretmani koje nudimo se rade najčešće kao serije tretmana, ali izborom određene vrste tehnologije moguće je postići željeni rezultat i samo jednim tretmanom.
Face lifting tretman koji koristi duboko fokusirane ultrazvučne talase (3D HIFU tehnologija) se radi samo jednom kako bi se zategla koža lica. Ovaj face lifting tretman se naziva Ultrazvučni SMAS lifting i daje rezultate u trajanju od 1,5 do 3 godine. Može se raditi kao face lifting i parcijalno ili kao tretman celog lica, od čega zavisi i cena. Cena face lifting tretmana Ultrazvučni SMAS lifting celog lica je 600 EUR, dok je za pola lica cena 300 EUR. Nudimo i pakete usluga za ovaj face lifting tretman, čime klijentima obezbeđujemo uštedu i do 550 EUR, zavisno od izbora paketa (spajanje više regija, kao tretman po povoljnijoj ceni od pojedinačno rađenih tretmana za iste regije).
Face lifting tretman koji se radi primenom radiotalasa se preporučuje kao serija tretmana - najčešće 10 tretmana vezano i to za celo lice. Nakon postignutih rezultata na ovaj način, preporučuje se face lifting tretman celog lica radiotalasima jednom mesečno, kako bi se postignuti rezultati očuvali. Cena pojedinačnog face lifting tretmana za pod nazivom Radiotalasni lifting je 2.000,00 RSD. I kod ove vrste face lifting-a nudimo povoljnost za sve naše klijente – po ceni jedne regije (2.000,00 RSD) se rade dve (celo lice i vrat).
Primenom Plasma Pen tehnologije je takođe moguće uraditi face lifting pojedinih delova lica ili celog lica. U okviru face lifting tretmana primenom Plasma Pen tehnologije, nudimo 2 usluge u našem Kabinetu, čiji broj je individualan:
1. Nehirurška blefaroplastika (zatezanje bora oko očiju) po ceni od 150 EUR po tretmanu,
2. Uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno po ceni od 20 EUR po tretmanu, pa naviše (zavisno od površine tretirane zone i dogovora).

Uštedite na nehirurškom face lifting-u dolaskom u naš Kabinet!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više