fbpx

Ultrazvučna kavitacija – tretman za redukciju masnih naslaga i oblikovanje tela

Ultrazvučni SMAS lifting lica
Face lifting duboko fokusiranim ultrazvukom
22 jula, 2020
Najpovoljnije cene za tretmane face lifting-a u Vita Elos-u
27 jula, 2020
Prikaži sve

Ultrazvučna kavitacija – tretman za redukciju masnih naslaga i oblikovanje tela

ZAŠTO JE TRETMAN ULTRAZVUČNA KAVITACIJA USPEŠAN

Ultrazvučna kavitacija je široko priznat, kao jedan od najefikasnijih metoda, danas dostupnih, za lokalnog gubitka masnih naslaga i time reoblikovanja tela. Trenutno ne postoji bolji neinvazivan, nehirurški način, koji ne uključuje medicinsku intervenciju ili operaciju u borbi protiv neželjenih masnih naslaga i prekomernog celulita.
Ultrazvučna kavitacija je tretman koji daje zavidne rezultate, jer je reč o naučno razvijenoj medicinskoj ultrazvučnoj radiofrekvenciji, kod koje se tehnologija zasniva na medicinskom proboju, putem ultrazvučnih talasa i energije radio frekvencije, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije bez uticaja na susedne organe i ćelije. Ultrazvučna kavitacija, zahvaljujući kombinaciji savremene tehnologije, daje rezultate koji su vidljivi odmah nakon svakog tretmana, a vezanim tretmanima od po nekoliko ponavljanja u određenim vremenskih intervalima, nudi vam se neprevaziđen efekat za vrednost izdvojenog novca – samo 1.500,00 RSD za jednu zonu. Postupak je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju ili sedative.

EFEKTI TRETMANA ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima, namenjenim redukciji masnih naslaga i celulita i uvođenju normalne ishrane. Broj tretmana Ultrazvučna kavitacija je individualan – do željenih rezultata. Krajnji rezultat, posle serije tretmana Ultrazvučna kavitacija, je vaš novi izgled tela – podmlađen i ponovo skladno oblikovan.
Tretman Ultrazvučna kavitacija , u kombinaciji sa tretmanom Raditalasni lifting, daje provereno dobre rezultate u borbi protiv celulita.
Efekti, koji se postižu tretmanom Ultrazvučna kavitacija, su:
• gubitak masnih naslaga uz smanjenje obima tretirane regije (stomak, bokovi, ruke, zadnjica),
• smanjenje zapremine tj. obima tkiva (uništavanje masnih ćelija),
• oblikovanje i zatezanje tela,
• povećan tonus mišića tretirane regije,
• reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože,
• smanjenje naslaga celulita po zonama.

Smanjite masne naslage, zategnite kožu i oblikujte svoje telo na jednostavan i efektan način tretmanom Ultrazvučna kavitacija!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više