fbpx

Nagradna igra u Vita Elos-u – „Vaš haiku za prethodni dan“

SMAS nehirurški lifting
SMAS sloj kože i istorija liftinga lica
14. jul 2017.
Lifting lica - Vita Elos
Mali potsetnik za sve one koji žele da se podmlade bez hirurške intervencije – šta je ultrazvučni SMAS lifting
19. jul 2017.
SMAS nehirurški lifting
SMAS sloj kože i istorija liftinga lica
14. jul 2017.
Lifting lica - Vita Elos
Mali potsetnik za sve one koji žele da se podmlade bez hirurške intervencije – šta je ultrazvučni SMAS lifting
19. jul 2017.
Prikaži sve

Nagradna igra u Vita Elos-u – „Vaš haiku za prethodni dan“

Nagradna igra u Vita Elos-u - „Vaš haiku za prethodni dan“

„VAŠ HAIKU ZA PRETHODNI DAN“

U želji da ovo leto učini što zanimljivijim svim svojim klijentima, Vita Elos organizuje nagradnu igru. Nagradna igra je vrlo jednostavna i od svih učesnika traži malo kreativnosti i spremnost da se zabave. Na kraju nagradne igre, biraju se dva pobednika, koji dobijaju poklon vaučer u našem Kabinetu u vrednosti od 1.000,00 RSD.
Poklon vaučer mogu da iskoriste za sebe ili da ga poklone dragoj osobi.

U ČEMU SE SASTOJI NAGRADNA IGRA?

Našu nagradnu igru smo nazvali „Vaš haiku za prethodni dan“. Igra „Vaš haiku za prethodni dan“ podrazumeva da svi zainteresovani ispod ovog teksta, u komentaru, postave svoju haiku japansku pesmu, koja izražava njihova osećanja, misli, opisuje događaje od prethodnog dana, koje žele da podele sa nama. Takođe možete izneti na ovaj način i svoje stavove i utiske o Vita Elos-u, bilo pozitivne, bilo negativne. Sva vaša iskustva sa nama su nam podjednako značajna.
Pravila pisanja haiku pogledajte na: haiku-poezija. Haiku možete napisati kako na srpskom jeziku, tako i na ruskom.

KOLIKO TRAJE NAGRADNA IGRA?

Nagradna igra „Vaš haiku za prethodni dan“ traje od 19.07 – 21.07.2017. godine. U toku navedena tri dana pišite sve ono što je vaš originalni haiku i opisuje vašu emociju ili vaš događaj, koji su obeležili vaš prethodni dan. Haiku japanska pesma može biti i zabavna i smešna i emotivna, sve po vašem izboru. Jedine haiku pesme koje će biti diskvalifikovane su haiku pesme uvredljivog ili vulgarnog sadržaja.

KAKO SE BIRA POBEDNIK NAGRADNE IGRE?

U ovom slučaju Vita Elos je odlučio da izabere 2 najbolja takmičara, koja dobijaju nagradu. Najbolji takmičari će biti oni čiji haiku stihovi budu imali najviše „lajkova“. Od toga se bira jedan srpski takmičar i jedan ruski. Kako bi bilo fer takmičenje i svima razumljivo, molimo sve takmičare da pored ruskog jezika, svoje haiku stihove napišu i na srpskom takođe.

POKLON ZA POBEDNIKE

Dva najbolja autora haiku japanske poezije nagradne igre Vita Elos-a „Vaš haiku za prethodni dan“ dobijaju poklon vaučer u vrednosti od 1.000,00 RSD, koji se može iskoristiti u našem Kabinetu Vita Elos u naredne 2 nedelje od završetka nagradne igre.
Imena pobednika nagradne igre će biti objavljena u nedelju 23.07.2017. godine u 22h.

Učestvujte u našoj letnjoj nagradnoj igri „Vaš haiku za prethodni dan“ i osvojite poklon vaučer! Sa velikim zadovoljstvom očekujemo vaše učešće Vaš Vita Elos!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više