fbpx

3D HIFU tehnologija za najsavremeniji metod zatezanja kože nehirurškim putem

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Nehirurško Uklanjanje papiloma tretmanom Depigmentacija laserom
15. maj 2023.
Zatezanje kapaka nehirurškim putem u Vita Elos-u
19. maj 2023.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Nehirurško Uklanjanje papiloma tretmanom Depigmentacija laserom
15. maj 2023.
Zatezanje kapaka nehirurškim putem u Vita Elos-u
19. maj 2023.
Prikaži sve

3D HIFU tehnologija za najsavremeniji metod zatezanja kože nehirurškim putem

3D HIFU aparat

3D HIFU TEHNOLOGIJA

Kako se razvijala i unapređivala aparatna kozmetika, tako je unapređena i HIFU tehnologija, a kao rezultat toga je stvoren je 3D HIFU aparat, kao jedina, trenutno prisutna oprema namenjena tretmanu nehirurški lifting lica i tela. 3D HIFU aparat je odobren od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). Primena 3D HIFU tehnologije omogućava se neinvazivan metod podmlađivanja, sa boljim i dužim efektima u odnosu na ostale prisutne metode zatezanja kože.
3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela).
3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima.
3D HIFU aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena.
Ova vrsta tehnologije (3D HIFU) omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING I 3D HIFU TEHNOLOGIJA

3D HIFU tehnologija omogućava postizanje maksimalnih, dugoročnih efekata kod primene SMAS tretmana.
Ultrazvučni SMAS lifting sprečava znakove starenja, zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je, primenom savremen 3D HIFU tehnologije, ujednačeniji, precizniji i sa većim efektima, jer je uticaj ljudskog faktora i greške sveden na minimum unapređenjem tehnologije i poboljšanim mogućnosti kertridža.
3D HIFU ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, bez nuspojava, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, tonira (zateže) područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku.

Iskoristite prednosti 3D HIFU tehnologije i zategnite lice ili telo bez anestezije uz postizanje dugoročnih rezultata!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više