fbpx

Uklonite trajnu šminku u Vita Elos-u

Uklanjanje nazolabijalnih bora
Usporite starenje tretmanima u Vita Elos-u
20. decembar 2017.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Mišljenja o Vita Elos-u onih koji su nas posetili i koristili naše usluge
25. decembar 2017.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Usporite starenje tretmanima u Vita Elos-u
20. decembar 2017.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Mišljenja o Vita Elos-u onih koji su nas posetili i koristili naše usluge
25. decembar 2017.
Prikaži sve

Uklonite trajnu šminku u Vita Elos-u

Uklanjanje trajne šminke

KAKO SE VRŠI UKLANJANJE TRAJNE ŠMINKE SA KAPAKA, OBRVA I USANA

Trajna šminka je permanentna šminka, namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica: kapaka, usana i obrva. Reč je o vrsti tetovaže, kojom se boje unose pod kožu. Za razliku od klasične tetovaže, kod trajne šminke boja vremenom postaje svetlija, kako bi posle izvesnog vremena (nekada i nakon 4 godine), trajno nestala. Ono što često može da se dešava je nezadovoljstvo klijenata urađenom trajnom šminkom, bilo da je u pitanju boja, oblik, stručnost ili prirodno starenje, kada trajna šminka više ne odgovara postojećoj fizionomiji lica.
Korišćenje Nd:YAG lasera tokom usluge Uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana daje izuzetne rezultate. Ovaj laser deluje isključivo na pigment, jer ima izuzetno kratak impuls. Nd:YAG laser deluje tako što proizvodi kratke impulse veoma velike energije, koji bezbedno prolaze kroz epidermis i mešaju se sa bojom pigmenta trajne šminke tj. deluje svetlosnim impulsom na pigment kože. Pigment sakuplja svetlosnu energiju, te se zato uništava (boja pretvara u sitne komadiće). Uništen pigment se izlučuje iz organizma pomoću limfnog sistema. Kad je organizam na taj način izbacio pigment, on iz dubljih slojeva kože izlazi na površinu, pa se sa svakim tretmanom trajna šminka sve više skida.
Uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana se radi kada je reč o crnim, zelenim i plavim pigmentima. U zavisnosti od praga osetljivosti klijenta, može se reći da je tretman gotovo bezbolan i omogućava veoma dobre rezultate.
Za potpuno uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana potrebno 3-5 tretmana sa razmakom od mesec dana između svakog. Za korekciju trajne šminke ili prekrivanje novom bojom, obično je dovoljno 1 do 2 tretmana da bi izbledela stara boja. Posle laserskog tretmana Uklanjanje trajna šminke potrebno korišćenje Pantenola (samo mast) 3 puta dnevno tokom 3-5 narednih dana.

EFEKTI UKLANJANJA TRAJNE ŠMINKE

Rezultati koji se postižu tretmanom Uklanjanje trajne šminke sa kapa, usana i obrva su veoma dobri, zahvaljujući dobroj opremi koja se koristi u Kabinetu, kao i stručnom timu koji vrši uslugu.
Efekti Uklanjanje trajne šminke sa kapaka, usana i obrva su sledeći:
- oslobađanje loše i nestručne trajne šminke,
- mogućnost nanošenja nove trajne šminke u skladu sa vašim željama,
- prirodan i harmoničan izgled lica,
- prirodniji izgled obrva, kapaka i usana, ako im je prethodnom trajnom šminkom bila prenaglašena boja ili neadekvatan oblik.

Oslobodite se neželjene trajne šminke sa kapaka, usana ili obrva i vratite svoj prirodan izgled lica!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više