fbpx

Face lifting – prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
Ultrazvučni SMAS lifting – važni su poverenje i vreme za postizanje željenih efekata tretmana
9. novembar 2022.
Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
16. novembar 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
Ultrazvučni SMAS lifting – važni su poverenje i vreme za postizanje željenih efekata tretmana
9. novembar 2022.
Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
16. novembar 2022.
Prikaži sve

Face lifting – prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting

FACE LIFTING

Face lifting ili Rhytidectomy (od starogrčkog rytis „bora“ i ektomē „isecanje“) je uklanjanje bora hirurškim putem. Face lifting obično uključuje uklanjanje viška kože lica sa ili bez zatezanja donjih tkiva, operativnim putem u opštoj anesteziji.
Face lifting se do 70-tih godina radio tehnikom povlačenjem kože lica i odsecanjem opuštenih delova. Vremenom su se načini i tehnike hirurškog face lifting-a usavršavali i rezultati poboljšavali. Face lifting ili Rhytidectomy je jedna od najzastupljenijih kozmetičkih operacija.
Novija shvatanja face lifting- a ne podrazumevaju samo hirurgiju, već i drugi niz procedura, postupaka i tehnologija, koje mogu podmladiti i zateći kožu lica. Reč je o kozmetičkim tretmanima, u koje se ubrajaju: radiotalasni lifting, mezoterapija, podmlađivanje matičnim ćelijama i ćelijama rasta, botoks, fileri i razne druge metode. One se međusobno razlikuju po invazivnosti, ceni i efektima.
Suština bilo koje vrste face lifting tehnike i postupka je da se lice učini mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.

PREDNOSTI NEHIRURŠKOG FACE LIFTINGA U ODNOSU NA HIRURŠKI FACE LIFTING

Osnovna razlika između hirurške metoda face liftinga i nehirurških metoda je invazivnost. Invazivnost je karakteristika svih vrsta hirurških face lifting tretmana.
Rizici, koji oni donose mogu biti brojni:
• ima rezova,
• nestručno urađen face lifting i velika mogućnost ljudske greške,
• asimetrija lica nakon lošeg zahvata,
• neprirodan izgled lica,
• otok, crvenilo, podlivi,
• dug period oporavka,
• infekcije.
Nehirurški face lifting se bazira na primeni najsavremenijih neinvazivnih tehnologija. U Vita Elos-u se rade isključivo neinvazivni face lifting tretmani.
Prednosti nehirurškog face liftinga:
• neinvazivnost face lifting tretmana, uz podsticanje primenom najsavremenijih aparata prirodno obnavljanje kolagena i elastina u cilju postizanja željenih rezultata,
• pristupačne cene tretmana za face lifting, posebno u poređenju sa hirurškim face lifting tretmanima,
• dugoročnost pozitivnih rezultata,
• poboljšanje zategnutosti i kvaliteta kože celog lica, a ne pojedinačnih regija kao što je to slučaj kod hirurškog face liftinga,
• nema ožiljaka, asimetrije, niti otoka, podliva,
• mogućnost, u okviru tretmani face lifting, tretiranje i vrata i dekoltea (što su regije koje hirurškim putem ne mogu tretirati bez velikog rizika po pacijenta).

Iskoristite sve predanosti nehirurških face lifting tretmana kabineta Vita Elos!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više