fbpx

Uklanjanje papiloma i uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom

Trajna epilacija 808 Diod laserom
Najpovoljnije cene tretmana Trajna epilacija u našem Kabinetu
20 avgusta, 2021
Radiotalasni lifting
Mišljenja i iskustva naših klijenata o nehirurškom face lifting tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting
25 avgusta, 2021
Prikaži sve

Uklanjanje papiloma i uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

UKLANJANJE PAPILOMA

Papilomi ili viseće bradavice ne uzrokuju nikakve tegobe, osim u slučaju ako dođe do dugotrajne i stalne iritacije ili ako se povrede. Tada može doći do njihove inflamacije, naglog rasta ili pojave bolova. Najbolje rešenje u tom slučaju je tretman Uklanjanje papiloma laserom (“visećih bradavica”), čime se sprečavaju dalje neprijatnosti vezane za njih.
Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje „visećih bradavica“ je u našem Kabinetu moguće u potpunosti. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje papiloma da se „viseća bradavica“ ukloni. Postupak Uklanjanje papiloma traje nekoliko sekundi, bezbolan je (ne zahteva lokalnu anesteziju), nema krvi tokom ili nakon tretmana, ne ostaju nikakvi ožiljci na mestu gde je bio papilom. Uklanjanja papiloma bez nuspojava i veoma uspešno je moguće zahvaljujući savremenom aparatu koji se koristi za pružanje usluge Depigmentacija laserom – Nd:YAG laser, u okviru koje se radi tretmani Uklanjanje papiloma.
Prvi najvažniji efekat tretmana Uklanjanje papiloma laserom je rešavanja svih neprijatnosti vezanih za prisustvo papiloma (stalna iritacija, mogućnost povrede i dodatnih komplikacija, sprečavanje daljeg rasta uklanjanjem na vreme). Drugi važan rezultat tretman Uklanjanje papiloma je rešavanje estetskog problema na delu tela ili lica na kom je viseća bradavica prisutna.

UKLANJANJE KERATOZA

Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti tretmana Uklanjanje keratoza zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana.
Tretman Uklanjanje keratoza traje od 10 do 30 minuta, zavisno od vrste keratoze. Broj potrebnih tretmana Uklanjanje keratoza je individualan. Za manje uklanjanje keratoza potrebno je 1 do 3 tretmana. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje keratoza, najčešće je potrebno da prođe period od 4 do 6 nedelja. Nakon tretmana Uklanjanje keratoza, nekoliko dana treba nanositi adekvatne kreme, koje omogućavaju brže perutanje i regenerisanje kože, ne uklanjati krastice, ne izlagati se suncu i izbegavati izlaganje toploti (sauna, parno kupatilo). Nakon serije tretmana Uklanjanje keratoza na koži ne ostaju tragovi prethodnih, neželjenih pojava, niti bilo kakvi ožiljci.
Efekti tretmana Uklanjanje keratoza su brojni: nestaju promene na koži u vidu u vidu izraslina (pločaste tvorevine, koje podsećaju na bradavice ili mladež), nestaju ljuspice sa kože, kao i hrapavost kože, ujednačena je boja kože nakon tretmana Uklanjanje keratoza, na mestu gde je bila keratoza, nakon Uklanjanje keratoza laserom ne ostaje ožiljak.
U Kabinetu se tretman Uklanjanje keratoza radi samo ukoliko su sveže keratoze i još uvek meke, dok stare, nabubrene i keratoze sa čvrstom krastom mogu da se uklone samo hirurškim putem.

Uspešno uklanjanje papiloma i keratoza tretmanom Depigmentacija laserom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više