fbpx

Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Face lifting – prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting
14. novembar 2022.
Uklanjanje tetovaža laserom – kabinet Vita Elos
18. novembar 2022.
Face lifting – prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting
14. novembar 2022.
Uklanjanje tetovaža laserom – kabinet Vita Elos
18. novembar 2022.
Prikaži sve

Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

UKLANJANJE BORA (SITNIH BORA I SMANJIVANJE DUBOKIH BORA) TRETMANOM ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Pored metoda za Uklanjanja bora, koje nudi Vita Elos, kao što su Radiotalasni lifting i Uklanjanje bora Plasma Pen-om, radi se i vrlo popularan tretman za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) – Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting se, u odnosu na druge pomenute tretmane, izdvaja po tome što je dovoljan samo jedan tretman za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) i postizanje dugoročnih rezultata.
U kabinetu Vita Elos je moguće uraditi Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) primenom najnovije tehnologije iz oblasti aparatne kozmetike, kao što je 3D HIFU tehnologija.
3D HIFU tehnologija se primenjuje kod Ultrazvučnog SMAS liftinga lica. To je tretman za nehirurško uklanjanje bora, koji dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka na kolagen vlakna, uspešno smanjuje duboke bore i uklanja male i srednje bore oko očiju, usta, kao i nazolabijalne bore samo jednim tretmanom uz dugoročne efekte.
Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting podrazumeva tretiranje željenih regija ultrazvukom tj. primenom 3D HIFU tehnologije. 3D HIFU aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom kako bi se stimulisala regeneracija kolagena. Ova vrsta tehnologije (3D HIFU) omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj (SMAS sloj) i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate kod nehirurškog uklanjanja bora, bez negativnih nuspojava.
Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora), gde se povećanje tonusa i zategnutosti kože lice bazira na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom najsavremenijeg ultrazvuka.

SIGURNOST I EFIKASNOST TRETMANA

3D HIFU tehnologija omogućava zatezanje lica na potpuno prirodan i siguran način – prirodnom stimulacijom proizvodnje i regeneracije kolagena. Kako je 3D HIFU tehnologija sertifikovana, testirana, odobrena i proverena, te su rezultati tretmana Uklanjanje bora 3D HIFU tehnologijom sigurni po pacijenta. Drugi bitan faktor koji utiče na to da je tretman potpuno bezbedan i siguran po klijane je desetogodišnjeg iskustvo lekara u ovoj oblasti kozmetologije. Lekar Kabineta strogi poštuje higijenske standarde prilikom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting namenjen uklanjanju bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora)
Ultrazvučni SMAS lifting lica se ne radi na regiji čela (sredina čela), orbitalnoj zoni očiju, nos, niti u projekciji štitne žlezde.
Nehirurško (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora), tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting je način za uklanjanje bora koji podrazumeva sledeće:
• prirodno i bezbedno uklanjanje bora,
• neinvazivno i efikasno uklanjanje bora,
• prirodna stimulacija proizvodnje i regeneracije kolagena u cilju uklanjanja bora,
• uklanjanje bora bez skalpela,
• zategnutost „visećeg“ dela vrata (podbratka) usled obnavljanja kolagena,
• uklanjanje dubokih, staračkih bora na vratu,
• uklanjanje i smanjivanje širokih navoja na vratu, te vitkiji izgled vrata,
• privlačniji vrat,
• uklanjanje sitnih bora regije dekoltea, uz značajno poboljšanje tonusa kože dekoltea,
• privlačniji dekolte, bez bora i depigmentacije kože nastale usled starenja.
• odsustvo ožiljaka, podliva i otoka nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting za uklanjanje bora,
• nema perioda oporavka nakon ovog tretmana za uklanjanje bora,
• nema rizika koji postoje kod operacija odnosno hirurškog uklanjanja bora,
• dugoročnost rezultata (od 1,5 do 3 godine).

Uspešno i dugoročno uklanjanje bora!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više