fbpx

Uklanjanje tetovaža laserom – kabinet Vita Elos

Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
16. novembar 2022.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Zašto naziv trajne šminke obrva „puder obrve“
20. novembar 2022.
Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
16. novembar 2022.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Zašto naziv trajne šminke obrva „puder obrve“
20. novembar 2022.
Prikaži sve

Uklanjanje tetovaža laserom – kabinet Vita Elos

TOK TRETMANA UKLANJANJE TETOVAŽA

Usluga Lasersko uklanjanje tetovaža je potpuno bezbedna, zbog same prirode lasera koji se koristi, kao i zbog toga što se prilikom tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža poštuju najviši higijenski standard.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalan i uspešan način efikasno uklanjanje tetovaža po pristupačnim cenama.
Prilikom prve posete Kabinetu, naš lekar procenjuje pigment tetovaže i reakciju kože, te u skladu sa tim određuje snagu impulsa lasera tokom tretmana Uklanjanje tetovaže. Prvi tretman Lasersko uklanjanje tetovaža daje najbolje rezultate, jer je tada pigment najizraženiji, da bi se kod svakog narednog tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža jačina impulsa prilagodila stanju i reakciji pacijenta, tipu kože i karakteristikama tetovaže.
Broj tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža je od 5 do 10 tretmana, zavisno od pomenutih faktora. Cena pojedinačnog tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža se kreće od 3.500,00 RSD pa naviše, zavisno od tretirane površine.
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom – Nd:YAG laserom. Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa. Laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces uklanjanja tetovaža pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 60 minuta, što zavisi od površine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe od 6 nedelja pa i do 3 meseca, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

KOJI FAKTORI UTIČU NA USPEH I BROJ TRETMANA TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA

Tetovaža nastaje stavljanjem obojenih materijala ispod površine kože.
Preko 30% ljudi danas ima tetovažu na nekom delu tela. Nakon određenog vremena, nisu svi srećni zbog njih – čak 25% tetoviranih osoba želi da ih ukloni. Postupak uklanjanja tetovaža je donedavno bio gotovo nemoguć, ali zahvaljujući razvoju novih tehnologija i sa pojavom lasera postaje dostupan svima.
Bitni faktori od uticaja na tretman Uklanjanje tetovaža su:
- boja tetovaže,
- veličina tetovaže,
- vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja,
- čistoća i vrsta korišćenog pigmenta,
- dubina na kojoj je rađena tetovaža,
- amatersko ili profesionalno tetoviranje.
Od pomenutih faktora će zavisiti broj tretmana Uklanjanje tetovaža. Lasersko uklanjanje tetovaža je veoma uspešno – oko 95% tetovaža se u celosti ukloni.

Zakažite svoj termin za uspešno uklanjanje tetovaža laserom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više