fbpx

Tretmani koji se mogu bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda

Vita Elos Novi Sad
Koje naše usluge su novina u svetu kozmetike
27 jula, 2018
Ultrazvučni SMAS lifting lica
3D HIFU tehnologija, SMAS sloj i podmlađivanje Ultrazvučnim SMAS liftingom
1 avgusta, 2018
Prikaži sve

Tretmani koji se mogu bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda

Kozmetičke usluge Vita Elos

LETO I TRETMANI

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vira Elos možete raditi sledeće tretmane: anti–aging tretmane (Ultrazvučni SMAS lifting, radiotalasni lifting lica), trajna epilacija 808 Diod laserom Ili trajna epilacija ELOS-om, trajna šminka usana i obrva, uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, ultrazvučna kavitacija, uklanjanje akni, depigmentacija laserom i laserski karbonski piling.
Svi tretmani, koje nudimo rade lekar i kozmetičar testiranom opremom, te je uspeh tretmana zagarantovan. Pored postizanja željenih efekata, podjednaku pažnju poklanjamo i zdravlju pacijenata, te neke od tretmana ne preporučujemo u letnjem periodu, zbog pojačanog dejstva sunca, UV zraka i povećane osetljivosti kože. Želja nam je da otklonimo i najmanju mogućnost neželjenih nuspojava, te je naš savet da samo neke od tretmana iz naše ponude radite tokom leta.

TRETMANI KOJI SE MOGU RADITI TOKOM LETA

Sledeći tretmani se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda:
1. Laserska trajna epilacija
Trajna epilacija je neinvazivni metod trajnog uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću laserskog snopa odgovarajuće talasne dužine, koja se izvodi nemačkim Diod 808 laserom, laserom najnovije generacije (Germany bars) sa pojačanim sistemom hlađenja. Trajna epilacija 808 Diod laserom je namenjena svima, od perioda adolescencije do starije životne dobi, onima sa izraženom prekomernom maljavošću, kao i oni sa neželjenom maljavošću.
2. Laserski karbonski piling
Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. Tretman laserskim karbonskim pilingom smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća.
3. Ultrazvučna kavitacija
Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Tretman ultrazvučne kavitacije je namenjen redukciji lokalnih masnih naslaga, te se kao takav može uspešno koristiti i za eliminaciju celulita.
4. Ultrazvučni SMAS lifting tretman – ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Ultrazvučni SMAS lifting tretman nudi mogućnost i liftinga tela: ruke, stomak, butine i zadnjica. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).

Sigurnost i zdravlje pacijenata su nam podjednako važni, kao i rezultati koje postižemo! Zakažite neki od tretmana iz naše letnje ponude!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više