fbpx

Koje naše usluge su novina u svetu kozmetike

Lifting lica - Vita Elos
Nehirurški lifting lica kombinacijom dve metode
25. jul 2018.
Kozmetičke usluge Vita Elos
Tretmani koji se mogu bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda
30. jul 2018.
Lifting lica - Vita Elos
Nehirurški lifting lica kombinacijom dve metode
25. jul 2018.
Kozmetičke usluge Vita Elos
Tretmani koji se mogu bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda
30. jul 2018.
Prikaži sve

Koje naše usluge su novina u svetu kozmetike

Vita Elos Novi Sad

VITA ELOS – MESTO ZA NOV NAČIN VAŠE NEGE

Tim Vita Elos-a konstantno inovira svoje usluge, bilo da poboljšava način pružanja postojećih usluga ili uvodi nove usluge za naše tržište, koje su već duže vreme popularne širom sveta. Na taj način svi naši klijenti su u prilici da saznaju šta je to što su svetski trendovi iz oblasti neinvazivne i prirodne aparatne kozmetike i koriste ih u našem Kabinetu.
Još jedna prednost kabineta Vita Elos, Novi Sad je ta što su pojedine naše usluge u grupi inovativnih usluga koje su revolucionarne ne samo za naše tržište, već i za šire okruženje (Balkan).
Vita Elos je kozmetički kabinet koji koristi najsavremeniju opremu i stalno prati nova dostignuća iz oblasti nehirurških metoda podmlađivanja.

NAŠE INOVATIVNE USLUGE U SLUŽBI VAŠE LEPOTE

Usluge, koje su pionirske za naše tržište, a dostupne svim našim klijentima su: laserski karbonski piling, puder obrve i Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela.
Laserski karbonski piling je mnogima postupno nepoznat kao sveobuhvatni tretman lica, čak i pojedinim dermatolozima. Ovaj tretman je izuzetno popularan u svetu upravo zbog svog kompleksnog efekta kada je lice u pitanju: poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Tretman Laserski karbonski piling se radi kada postoje: proširene pore kože, upala masnih žlezda, hiperpigmentacija, problematična koža, smanjena elastičnost i starost kože, kozmetički problemi kože (ožiljci posle akni), akne u aktivnoj fazi.
Puder obrve su nešto potpuno novo iz oblasti trajne šminke obrva. Reč je o tretmanu Trajna šminka obrva, ali u jednoj potpuno novoj tehnici. “Powder eyebrows” ili “puder obrve” se rade kao blago polutransporentno senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije. U zavisnosti od gustine bojenja (senčenja), Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” daje nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata: potpuno prirodne obrve, jarke i glamurozne obrve ili polutransparentne obrve.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, baziran na primeni 3D HIFU tehnologije je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice i tela. Ovaj tretman i način podmlađivanja se širom sveta uspešno primenjuje već neko vreme, zbog svojih izuzetnih dugoročnih efekata - povećanje čvrstine kože i mladalački izgled podjednak efektu estetske hirurgije. Lifting tretirane regije, primenom Ultrazvučnog SMAS liftinga ili ultrazvučnog SMAS liftinga se postiže primenom duboko fokusiranog ultrazvuka i najsavremenijeg aparata (3D HIFU tehnologija). Tretman se radi bez primene skalpela, potpuno prirodno, neinvazivno i bezbolno, bez neželjenih nuspojava. Usluga Ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa hirurgiji.

Iskoristite prednosti naših inovativnih usluga, koje se rade u skladu sa svetskim trendovima i standardima, zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više