fbpx

Tok postupka Ultrazvučni SMAS lifting terapije – neinvazivne terapije za lifting lica i tela

808 Diod laser
Laserska trajna epilacija – dočekajte leto bez neželjenih dlačica
15 oktobra, 2018
Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen
Uspešno uklanjanje strija u Vita Elos-u
19 oktobra, 2018
Prikaži sve

Tok postupka Ultrazvučni SMAS lifting terapije – neinvazivne terapije za lifting lica i tela

SMAS lifting

3D HIFU TEHNOLOGIJA ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) se koristi za duboki, nehirurški SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting) lica i tela.
3D HIFU tehnologija podrazumeva korišćenje najsavremenijeg ultrazvuka za neinvazivnu terapiju, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, zateže područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea, kao i butina, ruku, stomaka i zadnjice na period do 3 godine.
Ultrazvučne talasi 3D HIFU aparata prolaze kroz površinske slojeve kože i fokusiraju se na unapred definisanoj dubini slojeva kožnog tkiva. Koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka i ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija.

KAKO IZGLEDA POSTUPAK ULTRAZVUČNOG SMAS LIFTINGA

Program, kroz koji se ultrazvučni talasi pretvaraju u sliku na monitoru 3D HIFU aparata je dizajniran tako da lekar može videti pojedinačne slojeve tkiva, kao i količinu tkiva kod kojih je smanjen kolagen. Tokom čitavog postupka tretmana, lekar prati nivo uticaja ultrazvučnih talasa na monitoru 3D HIFU aparata, čime se isključuje mogućnost bilo kakve greške tokom procedure. Lekar takođe i komunicira sa klijentom tokom izvođenja SMAS liftinga, prateći njegovo stanje (šta oseća, kog je intenziteta osećaj, ostala čula), što je važan faktor za postizanje željenih rezultata.
Pre početka tretmana, lice se čisti od šminke i nečistoća posebnim losionom ili penom. Nakon 30 minuta, lice se tretira sredstvima za dezinfekciju i vrši se specijalno označavanje kože u predelu gde se obavlja postupak. Zatim se nanosi gel na željene regije, koji poboljšava prolaz ultrazvučnih talasa iz mlaznice aparata u tkivo. Tokom rada, klijent oseća toplotu i peckanje.
Prema protokolu postupka i prema strogo definisanoj proceduri, dejstvo ultrazvuka je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije – za lice i vrat od 1,5 do 4,5 mm, a za telo od 8 ili 13 mm, zavisno od regije. Korišćenje različitih dodataka 3D HIFU aparata omogućava sprovođenje ultrazvučnih talasa na željenu dubinu.
Svaka ultrazvučna linija je sastavljena od 25 ultrazvučnih pulsnih tačaka. Ukupan broj pulsnih, ultrazvučnih tačaka lica je oko 15.000, što je ujedno i broj tačaka na licu na koje se deluje u cilju stvaranja novog kolagena. Na monitoru aparata se taj broj linija prikazuje u vidu sheme obeleženih linija (11 linija) i tačkica, koje su mesta tretiranja 3D HIFU dodatkom.
Nakon završetka postupka, uklanja se gel i nanosi se umirujuća krema na bazi biljke aloe vera. Ultrazvučni SMAS lifting tretman za lifting lica i tela ne zahteva mirovanje pacijenta u toku narednih 24 h. U sledeća 2 do 4 meseca nakon tretmana, vidi se zatezanje kože i njeno podizanje. Kontinuirano poboljšanje liftinga kože biće vidljivo u toku narednih 6 meseci od jedne 30-45 minutne terapije, kada se postižu i maksimalni rezultati. Trajnost postignutih efekata je od 1,5 do 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure).

Povećanje proizvodnje kolagena prirodnim putem i zatezanje kože lica i tela je moguće zahvaljujući sigurnom i efikasnom Ultrazvučni SMAS lifting tretmanu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više