fbpx

Sve što treba da znate o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Uklanjanje visećih bradavica
Lasersko uklanjanje papiloma (visećih bradavica)
26. oktobar 2020.
Puder obrve
Puder obrve – tehnika Trajne šminke obrva u vidu senčenja obrva
30. oktobar 2020.
Uklanjanje visećih bradavica
Lasersko uklanjanje papiloma (visećih bradavica)
26. oktobar 2020.
Puder obrve
Puder obrve – tehnika Trajne šminke obrva u vidu senčenja obrva
30. oktobar 2020.
Prikaži sve

Sve što treba da znate o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

3D HIFU

VAŽNE INFORMACIJE O TERAPIJI ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, čime se direktno deluje na dublje slojeve kože (SMAS slojeve), i time stimuliše stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama.
Ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa operaciji.
Tehnologija koja se primenjuje tokom postupka je 3D HIFU tehnologija. Ova tehnologija je po svojoj suštini terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože.
Ultrazvučni talasi 3D HIFU aparata prolaze kroz površinske slojeve kože i fokusiraju se na unapred definisanoj dubini slojeva kožnog tkiva. Koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka, ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija. Fokusiranje nastaje na mestu lokalnog zagrevanja tkiva, koji izaziva denaturaciju vezivnog tkiva starih vlakana kolagena i dovodi do njihovog smanjenja uz istovremeno stimulisanje proizvodnje novih kolagenih vlakana.
Po proceduri tretmana, mogu se koristiti različiti dodaci 3D HIFU aparata, čija je svrha sprovođenje ultrazvučnih talasa na željenu dubinu (ona zavisi od regije koja se tretira). Svaka ultrazvučna linija je sastavljena od 25 ultrazvučnih pulsnih tačaka. Ukupan broj pulsnih, ultrazvučnih tačaka lica je oko 15.000, što je ujedno i broj tačaka na licu na koje se deluje u cilju stvaranja novog kolagena. Na monitoru aparata se taj broj linija prikazuje u vidu sheme obeleženih linija (11 linija) i tačkica, koje su mesta tretiranja 3D HIFU dodatkom.
Dužina trajanja tretmana Ultrazvučni SMAS lifting zavisi od regije koja se tretira, ali se za tretman celog lica kao okvirno vreme daje oko 30 minuta.

ŠTA TREBA DA ZNATE O EFEKTIMA NAKON TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTINGOM

Kao rezultat postupka Ultrazvučni SMAS lifting, javljaju se dva osnovna efekta:
- veliki broj akupresure dovodi do značajnog smanjenja oblasti fascije i podiže tkivo lica (tretirane regije),
- kao odgovor na denaturaciju vezivnog tkiva starih vlakana kolagena, javlja se značajna aktivacija metaboličkih procesa, koji podmlađuju tkivo lica (tretirane regije).
Rezultati postupka Ultrazvučni SMAS lifting su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure).
Kako bi se očuvali i produžili efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, preporučujemo redovno negovanje lica tretmanom Radiotalasni lifting.

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting – idealan tretman za vaše dugoročno rešavanje problema opuštene kože!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više