fbpx

Lasersko uklanjanje papiloma (visećih bradavica)

Šta je ultrazvučna kavitacija i kome je namenjena
23. oktobar 2020.
3D HIFU
Sve što treba da znate o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting
28. oktobar 2020.
Šta je ultrazvučna kavitacija i kome je namenjena
23. oktobar 2020.
3D HIFU
Sve što treba da znate o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting
28. oktobar 2020.
Prikaži sve

Lasersko uklanjanje papiloma (visećih bradavica)

Uklanjanje visećih bradavica

KAKO NASTAJU PAPILOMI ILI VISEĆE BRADAVICE

Papilom je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Papilom se može javiti kao hiperpigmentovane meke izrasline na koži, koje su iste boje kao i koža, povezane sa kožom preko tanke peteljke, te su tako i dobili naziv „viseća bradavica“. Oni mogu dostići veličinu i do nekoliko milimetra, bilo kao pojedinačne izrasline ili kao višestruke viseće izrasline.
Uzroci pojave visećih bradavica mogu biti brojni. Neki od njih su: oslabljen imunitet, pušenje, zloupotreba alkohola, stres, gripa, kao i problemi sa gastrointestinalnim traktom, gojaznost i hormonski disbalans, kao i hronična iritacija. Obzirom na virusno poreklo papiloma, postoji mogućnost samostalnog širenja po telu sa jednog mesta na drugo (autoinokulacija) i prenošenja virusa osobama sa kojima je oboleli u bliskom kontaktu.
Papilomi mogu da variraju po svom izgledu (od glatkih do blago naboranih) i boji (boja mesa ili blago smeđa boja). Papilom ili „viseće bradavice“ se mogu javiti na bilo kom delu tela, a najčešća mesta pojavljivanja su: vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone.
Viseće bradavice ne uzrokuju nikakve tegobe, osim u slučaju ako dođe do dugotrajne i stalne iritacije ili ako se povrede. Tada može doći do njihove inflamacije, naglog rasta ili pojave bolova. Najbolje rešenje u tom slučaju je tretman Uklanjanje papiloma laserom (“visećih bradavica”), čime se sprečavaju dalje neprijatnosti vezane za njih.

LASERSKO UKLANJANJE PAPILOMA ILI VISEĆIH BRADAVICA U NAŠEM KABINETU

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod za Uklanjanje papiloma (“visećih bradavica”) – odstranjivanje najsavremenijim, testiranim laserom u okviru usluge Depigmentacija laserom. Laser, koji se koristi je prilikom ove usluge je Nd:YAG laser.
Metod Uklanjanje papiloma laserom (“visećih bradavica”) je vrlo efikasan i jednostavan, bez ikakvih neželjenih efekata, bez krvi i bez ožiljaka. Postupak Uklanjanje papiloma (“visećih bradavica”) traje nekoliko sekundi, bezbolan je (ne zahteva lokalnu anesteziju).
Prednost Uklanjanje papiloma laserom (“visećih bradavica”) je ta što se u isto vreme postižu dva važna rezultata – procenat uspešnosti izlečenja je 95%, dok su estetski rezultati takvi da nema nikakvih ožiljaka ili tragova na koži koji bi ukazali da je mesto tretirano laserom.
Papilomi se mogu uspešno otkloniti već nakon jednog tretmani Uklanjanje papiloma (“visećih bradavica”) laserom.

Efikasan laserski tretman za uklanjanje papiloma ili visećih bradavica u našem Kabinetu – zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više