fbpx

Šta je Ultrazvučni nehirurški face lifting

Laserska trajna epilacija – najpovoljnije cene u kabinetu Vita Elos
7. mart 2022.
Zatezanje kapaka bez skalpela
11. mart 2022.
Laserska trajna epilacija – najpovoljnije cene u kabinetu Vita Elos
7. mart 2022.
Zatezanje kapaka bez skalpela
11. mart 2022.
Prikaži sve

Šta je Ultrazvučni nehirurški face lifting

ULTRAZVUČNI NEHIRURŠKI FACE LIFTING

Nehirurški face lifting je postupak zatezanja kože lica, kako bi se otklonili znaci starenja, bez upotrebe skalpela i hirurškog zahvata. Nehirurški face lifting može da se radi raznim aparatnim metodama, koje smanjuju vidljive bore na licu i uklanjaju ostale znake starenja (pege, fleke, ožiljci, promene u pigmentaciji).
Nehirurškim face lifting-om se mogu uklanjati:
- horizontalne bore na čelu,
- vertikalne bore između obrva,
- horizontalne bore u korenu nosa,
- radijalne bore u spoljašnjim uglovima očiju,
- nazolabijalne bore koje idu od nosa do spoljašnjih uglova usana,
- marionetske bore koje idu od spoljašnjih uglova usana naniže prema bradi,
- poprečne bore na vratu.
Nehirurški face lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože lica i vrata isključivo nehirurškim putem, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Kao najpopularniji metod nehirurškog face lifting-a sa dugoročnim rezultatima, koji odgovara svim tipovima kože i može se raditi tokom cele godine, nudimo Ultrazvučni SMAS lifting lica i vrata.

DELOVANJE ULTRAZVUČNOG SMAS LIFTING TERAPIJE NA KOŽU LICA U CILJU FACE LIFTING-a

Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija kod koje se koristi 3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ultrazvučni SMAS lifting je ultrazvučna, kozmetička procedura za face lica, jedina koja koristi ultrazvučno slikanje, što omogućava lekaru koji radi tretman da vidi slojeve tkiva ciljanih tokom tretmana, kako bi se osiguralo da je ultrazvučna energija fokusirana tamo gde će ona biti najpotrebnija. Ova vrsta tehnologije (3D HIFU) omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.
Ultrazvučni SMAS lifting terapijom se usmerava ultrazvučna energija duboko ispod kože na optimalnoj temperaturi za regeneraciju kolagena. U lečenju se javlja prirodni proces, poznat kao neokolageneza – proizvodnja svežeg, novog kolagena.
Tretman za prirodan face lifting stvara novi kolagen iznutra, ali prirodni proces starenja će diktirati koliko dugo se on pretvara u vidljive rezultate spolja – efekat kompletnog face liftinga. Uobičajeni vremenski period trajanja rezultata ultrazvučnog face lifting-a je od 1,5 do 3 godine.

Nehirurški, ultrazvučni face lifting za vaše lice bez bora!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više