fbpx

Rizici nestručno rađenog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Trajna epilacija Elos-om
Trajna epilacija – priprema za tretman u kabinetu Vita Elos Novi Sad
5. februar 2024.
Uklanjanje trajne šminke u kabinetu Vita Elos Novi Sad
9. februar 2024.
Trajna epilacija Elos-om
Trajna epilacija – priprema za tretman u kabinetu Vita Elos Novi Sad
5. februar 2024.
Uklanjanje trajne šminke u kabinetu Vita Elos Novi Sad
9. februar 2024.
Prikaži sve

Rizici nestručno rađenog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

PREDUSLOVI ZA USPEŠAN TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je najsavremeniji, nehirurški i neinvazivni tretman podizanja, učvršćivanja i zatezanja kože primenom 3D HIFU tehnologije. 3D HIFU, duboko fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta, je izuzetno je popularan jer nijedna druga tehnologija ne može da stimuliše svaki sloj kože, uključujući i SMAS sloj, koji je najznačajniji za obnavljanje istrošenog kolagena. Minimalni rizik od neželjenih efekata je još jedan razlog zašto je toliko Ultrazvučni SMAS lifting popularan. U poređenju sa drugim tretmanima ili operacijom, cena je takođe pristupačna, a efekti su dugoročni.
Kao i kod svakog kozmetičkog lifting tretmana, i za Ultrazvučni SMAS lifting se vezuju određeni rizici, koji se mogu isključiti ukoliko salon koji primenjuje tretman ispuni određene preduslove. Da bi tretman bio siguran po pacijenta i dao željene rezultate, neophodno je da:
- tretman radi stručno i profesionalno lice, specijalno obučeno za ovu vrstu zatezanja kože,
- da lice koje radi tretman ima dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti,
- pravilno korišćenje 3D HIFU aparata,
- dobro poznavanje zdravstvenog stanja pacijenta i prethodnih lifting tretmana,
- poštovanje proceduralnih koraka kod samog tretmana uz primenu svih higijenskih i drugih neophodnih standarda.

NESTRUČNOST I RIZICI KOD TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Najveći rizik, koji se vezuje za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, proizilazi iz nestručnosti osoblja koje tretman sprovodi. Ovaj rizik se može izbeći detaljnom proverom salona, iskustva i rezultata koji su pacijenti u njemu imali. Na ovaj način se izbegava mogućnost oštećenja kože, mišića i nerava na regiji koja želi da se tretira, kao najozbiljnije komplikacije koje nestručnost može izazvati.
Ultrazvučni SMAS lifting rizikuje privremenu paralizu lica ukoliko osoba koja radi tretman ne poznaje anatomiju i fiziologiju facijalnih nerava i ne primenjujete neadekvatnu snagu ultrazvuka. Rizik privremen paralize se sprečava ako je lekar prošao odgovarajuću obuku za tretman.
Nestručno urađen tretman Ultrazvučni SMAS lifting dovodi do rizika gubitka volumena lica na obrazima, kao regije koja se tretira. Ovaj rizik je prisutan ukoliko se tretman uradi na pogrešnoj dubini i cilja masnoću, koja vodi do smanjenja zapremine tretirane regije. Pravilna obuka i stručnost osoblja salona u kom se tretman primenjuje eliminiše ovaj rizik.
Poznavanje prethodnih lifting tretmana pacijenta, koji se odlučio na tretman Ultrazvučni SMAS lifting je neophodno, jer se Ultrazvučni SMAS lifting ne primenjuje u periodu od 4 nedelje do 6 meseci od poslednjih botoks ili drugih invazivnih lifting tretmana.
Određena medicinska stanja pacijenta su kontraindikacije za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, te je neophodno da se lekar ili drugo stručno lice koje radi Ultrazvučni SMAS lifting detaljno upozna sa zdravstvenim stanjem svakog pacijenta, kako bi se svaki potencijalni rizik eliminisao.
U kabinetu Vita Elos Novi Sad tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi lekar iz Moskve, koji ima desetogodišnje iskustvo u oblasti aparatne kozmetike, a gde je pristup svakom pacijentu strogo individualan. Salon koristi 3D HIFU aparat, kao poslednju generaciju HIFU tehnologije, namenjene ovom tretmanu. Veliki broj zadovoljnih klijenata je još jedan pokazatelj stručnosti i profesionalnog pristupa osoblja kabineta Vita Elos Novi Sad kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting.

Zakažite svoj termin za Ultrazvučni SMAS lifting u našem kabinetu i eliminišite sve rizike koji se vezuju za nestručno rađen tretman!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više