fbpx

Radiotalasni lifting – kombinacija ovog tretmana sa našim ostalim uslugama

Trajna šminka
Trajna šminka obrva, kapaka i usana u Vita Elos-u
4 novembra, 2017
Šta je aparatna kozmetika
9 novembra, 2017
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – kombinacija ovog tretmana sa našim ostalim uslugama

Radiotalasni lifting

RADIOTALASNI LIFTING

RF lifting (RF - radio-frekvencija) je postupak grejanje kože i potkožnog tkiva tako što kroz njega prolazi visoka frekvencija struje ili je reč o uticaju visokih frekvencija električnog polja na kožu i potkožno tkivo u cilju dobijanja željenih kozmetičkih efekata.
U našem Kabinetu se koristi uređaj sa Bipolarnim sistemom za pružanje usluge Radiotalasni lifting, koji funkcioniše po principu stvaranja elektromagnetnog polja. Naš aparat, u Vita Elos-u, sa bipolarnim sistemom radiotalasa i profesionalnim sistemom hlađenja, uz rad i iskustvo naših stručnjaka, dozvoljava postizanje optimalne temperature u kožnom tkivu tokom tretmana Radiotalasni lifting, bez prekoračenja vrlo tanke granice bezbednosti, čineći tako efekat radiotalasnog liftinga maksimalnim.
Efekti Radiotalasnog liftinga, bilo da se odlučite za radiotalasni lifting lica i radiotalasni lifting vrata, ili radiotalasni lifting nekih delova tela (podlaktice, zadnjica, kolena, stomak) su: vraćanje mladalačkog izgleda lica, oslobađanje bora, uklanjanje celulita, zatezanje opuštene kože kompletnog tela, a na prvom mestu učinak se ogleda u stimulisanju ponovne proizvodnje kolagena n duži vremenski period.
Usluga Radiotalasni lifting je jedna od atraktivnih usluga našeg Kabineta, jer omogućava da se na potpuno neinvazivan, bezbolan i prirodan način podmladite po najpovoljnijim cenama u gradu za ovu vrstu tretmana.

KOMBINACIJA RF SA OSTALIM USLUGAMA VITA ELOS-a

Radiotalasni lifting je tretman koji često može da se kombinuje i sa drugim tretmanima našeg Kabineta. Čak je preporučljivo da neke tretmane i vezano raditi tj. da radiotalasni lifting bude tretman koji će prethoditi ili se raditi nakon nekih tretmana, kao što su: Laserski karbonski piling i Ultrazvučni SMAS lifting terapije, ali i tretmana za telo – Ultrazvučna kavitacija.
Laserski karbonski piling je tretman koji u potpunosti menja veći broj klasičnih kozmetičkih tretmana: čišćenje lica, masažu i veći broj maski. Ukoliko kombinujete Laserski karbonski piling i Radiotalasni lifting nakon njega, efekti su zavidni: čisto lice bez mitesera, zategnuto, osveženo i potpuno prirodno.
Ultrazvučni SMAS lifting je tretman liftinga lica pomoću fokusiranog ultrazvuka. Ovaj tretman omogućava lifting lica (i tela) bez operacije, sa efektima koji su dugotrajni – od 1,5 do 3 godine. Nakon urađene Ultrazvučni SMAS lifting terapije možete raditi tretman Radiotalasni lifting kako bi efekti ultrazvučnog SMAS liftinga lica bili produženi, ili se Radiotalasni lifting može raditi na ostalim delovima lica (tela) koji nisu bili tretirani Ultrazvučnim SMAS liftingom.
Ultrazvučna kavitacija je tretman kojim se pomoću ultrazvuka oblikuje telo, uklanja celulit i masne naslage. Ultrazvučna kavitacija podrazumeva kombinaciju tretmana i određenih pravila zdravog života, kako bi se postigli najbolji rezultati. Nakon preoblikovanja tela ultrazvučnom kavitacijom, Radiotalasni lifting je idealan tretmana koji će vam osigurati potpuno zatezanje tretiranih regija tela uz vraćanje svežine i povećanja tonusa kože.

Radiotalasni lifting je tretman koji uvek možete primeniti samostalno ili u kombinaciji sa nekim od onih koje naš Kabinet nudi. Učinite svoje lice i telo privlačnim i sebi i drugima!
Vaš Vita Elos

gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više