fbpx

Prednosti korišćenja 3D HIFU tehnologije u cilju uklanjanja bora i podmlađivanja lica

Cene za face lifting tretmane – nehirurške tretmane za uklanjanje bora u našem Kabinetu
7. septembar 2020.
Uklanjanje tetovaža najmodernijim aparatom – ND:YAG laserom
11. septembar 2020.
Cene za face lifting tretmane – nehirurške tretmane za uklanjanje bora u našem Kabinetu
7. septembar 2020.
Uklanjanje tetovaža najmodernijim aparatom – ND:YAG laserom
11. septembar 2020.
Prikaži sve

Prednosti korišćenja 3D HIFU tehnologije u cilju uklanjanja bora i podmlađivanja lica

3D HIFU aparat

NAPREDAK NEHIRURŠKE FACE LIFTING ULTRAZVUČNE TEHNOLOGIJE

Stalni napredak tehnologije je prisutan i na polju face lifting usluga. Najsavremeniji ultrazvučni aparat, koji se koristi u cilju uklanjanja bora, je 3D HIFU aparat, a koji se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica.
Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najmoćnija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja zategnutosti kože i uklanjanja bora, koja se koristi u estetskoj medicini, bazirana na primeni 3D HIFU tehnologije - sigurne i bezbolne alternative hirurškom face lifting-u.
3D HIFU tehnologija koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože (SMAS slojevima) sa izvanrednim rezultatima liftinga: smanjuje bore, učvršćuje kožu, tonira je, eliminiše bore područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalnog dela, brade, vrata i dekoltea.

PREDNOSTI NAJNOVIJEG 3D HIFU APARATA KOJI SE KORISTI U NAŠEM KABINETU

3D HIFU tehnologija deluje tako što se fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta usmerava na veliki broj tačaka u SMAS sloju i „pogađajući“ koren kolagena utiče na njegovu spontanu i prirodnu regeneraciju. Kako kolagen ponovo „raste“ duž svog celog stabla, tako se vraća elastičnost kože i nestaju bore, te su zavidni rezultati Ultrazvučni SMAS lifting tretmana vidljivi na licu u smislu zategnutosti kože i vraćanja mladalačkog izgleda.
U odnosu na tradicionalni HIFU aparat, koji se i dalje koristi u najvećem broju salona kod nas, naš 3D HIFU aparat omogućava Ultrazvučni SMAS lifting lica na daleko efikasniji, kraći i sigurniji način bez bilo kakvih neželjenih efekata i nuspojava, uz veoma kratak period oporavka.
Prednosti 3D HIFU aparata, koji se koristi u našem Kabinetu, u odnosu na tradicionalni HIFU aparat:
- koristi 3 dimenzije (širinu, dužinu i dubinu), te je tretman sveobuhvatniji, ujednačeniji, precizniji i sa većim efektima,
- kertridže najnovije generacije, tako da je protok energije daleko bolji, što Ultrazvučni SMAS lifting tretman čini bezbolnim i potpuno sigurnim za tretirano tkivo,
- duplo je skraćeno vreme trajanja tretmana (na 30 min) zbog povećanog broja linija, čiji broj sada ide i do 11 linija,
- mogućnost uticaja ljudskog faktora u smislu greške sveden je na minimum unapređenjem tehnologije i poboljšanjem performansi kertridža, koji su sastavni deo 3D HIFU tehnologije,
- 3D HIFU aparat, pored liftinga lica, omogućava i veoma uspešno reoblikovanje tela (zatezanje i eliminisanje masnih naslaga),
- face lifting tretman je manje bolan, a nova tehnologija omogućava da se ne smanjuje energija ultrazvuka u zoni delovanja, te se tako postižu bolji rezultati.

Omogućili smo vam najefikasniju ultrazvučni tehnologiju za nehiruršku face lifting uz postizanje dugoročnih rezultata – zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više