fbpx

Uklanjanje tetovaža najmodernijim aparatom – ND:YAG laserom

3D HIFU aparat
Prednosti korišćenja 3D HIFU tehnologije u cilju uklanjanja bora i podmlađivanja lica
9. septembar 2020.
Laserska trajna epilacija nogu
14. septembar 2020.
3D HIFU aparat
Prednosti korišćenja 3D HIFU tehnologije u cilju uklanjanja bora i podmlađivanja lica
9. septembar 2020.
Laserska trajna epilacija nogu
14. septembar 2020.
Prikaži sve

Uklanjanje tetovaža najmodernijim aparatom – ND:YAG laserom

KAKO VRŠIMO UKLANJANJE TETOVAŽA ND:YAG LASEROM

Preko 30% ljudi danas ima tetovažu na nekom delu tela. Nakon određenog vremena, nisu svi srećni zbog njih – čak 25% tetoviranih osoba želi da ih ukloni. Postupak uklanjanja tetovaža je donedavno bio gotovo nemoguć, ali zahvaljujući razvoju novih tehnologija i sa pojavom lasera postaje dostupan svima.
U Kabinetu Vita Elos je moguće uspešno ukloniti tetovažu laserom sa bilo kog dela tela, jer u okviru naših brojnih usluga imamo i uslugu Uklanjanje tetovaža.
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom - Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati.
Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces uklanjanja tetovaže pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, što zavisi od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

KOJI FAKTORI KOJI UTIČU NA TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA

Prilikom prve posete Kabinetu, naš lekar procenjuje pigment tetovaže i reakciju kože, te u skladu sa tim određuje snagu impulsa lasera tokom tretmana Uklanjanje tetovaže. Prvi tretman Uklanjanja tetovaža daje najbolje rezultate, jer je tada pigment najizraženiji, da bi se kod svakog narednog tretmana Uklanjanja tetovaža jačina impulsa prilagodila stanju i reakciji pacijenta, tipu kože i karakteristikama tetovaže. Broj tretmana Uklanjanja tetovaža je od 5 do 10 tretmana Uklanjanja tetovaža, zavisno od više faktora.
Bitni faktori od uticaja na tretman Uklanjanje tetovaža su:
- boja tetovaže,
- veličina tetovaže,
- vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja,
- čistoća i vrsta korišćenog pigmenta,
- dubina na kojoj je rađena tetovaža,
- amatersko ili profesionalno tetoviranje.

Oslobodite se neželjenih tetovaža tretmanom Uklanjanje tetovaža najsavremenijim laserom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više