fbpx

Plasma Pen tretmani koje naš Kabinet nudi

Usluga koju nudi naš Kabinet – Laserski karbonski piling
13. januar 2023.
Gde se koristi 3D HIFU tehnologija
18. januar 2023.
Usluga koju nudi naš Kabinet – Laserski karbonski piling
13. januar 2023.
Gde se koristi 3D HIFU tehnologija
18. januar 2023.
Prikaži sve

Plasma Pen tretmani koje naš Kabinet nudi

PLASMA PEN TEHNOLOGIJA

Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije – klinički testirana i odobrena oprema, te se Plasma Pen tretmani mogu smatrati jednim od veoma pouzdanih tretmana sa maksimalnim efektima.
Plasma Pen tehnologija omogućava više vrsta tretmana, zahvaljujući svojim karakteristikama. To je najsavremeniji plazma uređaj, koji se koristi za zatezanje kapaka, uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem. Dejstvo Plasma Pen tehnologije (a time i Plasma Pen tretmana) je zasnovana na dejstvu jonizujućeg gasa, koji se pretvara u stanje plazme, što omogućava da se jonizuje gas u vazduhu, kako bi se stvorio u mali električni luk u vidu munjevitog električnog impulsa, kojim se kroz iglu (igla je na udaljenosti od 1 do 2 mm od tretirane regije, ne dodiruje kožu) tretira epidermis regije sa estetskim problemima. Da bi se to postiglo, koristi se ultra-fina sonda za brze i izuzetno precizne Plasma Pen tretmane i na teško dostupnim regijama lica ili tela u cilju postizanja maksimalnih efekata kod svih Plasma Pen tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške.
Plasma Pen tehnologija stvara najfinije plazma zrake, koji utiču na proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva pod strogo i vrlo precizno kontrolisanim uslovima. Dejstvom Plasma Pen iglice stvara se na površini kože mikro-opekotina, što podstiče stvaranje novih ćelija i obnavljanje kože. Kontakt Plasma Pen-a sa kožom je isključen i tkiva u blizini tačke izloženosti nisu oštećena.

VRSTE PLAMA PEN TRETMANA

Plasma Pen tretmani, koje nudi Kabinet su: 1. Nehirurška blefaroplastika, 2. Uklanjane bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom.
Nehirurška blefaroplastika je postupak koji dovodi do zatezanja kože očnih kapaka bez operacije. Nehirurška blefaroplastika omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije. Nehirurška blefaroplastika se preporučuje kada su prisutni sledeći estetski problemi: opuštene kože gornjih kapaka i ptoz gornjeg kapka, pojavljivanje tamnih krugova i kesica ispod očiju, labava, neelastična koža donjih kapaka, male i duboke bore oko očiju, opuštena koža kompletne očne regije.
Plasma Pen tehnologija je revolucionarna metoda za uklanjanje bora, strija i ožiljaka sa svih delova lica i tela. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Uklanjanje bora, strija i ožiljaka, kao Plasma Pen tretman se preporučuje kada su prisutne male, srednje ili duboke bore na licu i telu (vrat, dekolte), opuštena i neelastična kožu tela, postojanje manjih ožiljka (nekeloidne) na licu i telu, kod dubokih ožiljaka (na primer nakon boginja), prisutni ožiljci nastali kao posledica problema sa aknama, kod strija na bokovima, stomaku i nogu, kao i kod nabora i bora oko ušiju.
Plasma Pen tretmani mogu da se ponove nakon par meseci od prvog tretmana, koliko je potrebno da se tretirana regija regeneriše i oporavi.

Rešite svoje estetske probleme u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više