fbpx

Usluga koju nudi naš Kabinet – Laserski karbonski piling

Ultrazvučni SMAS lifting lica
Značaj SMAS sloja za tretman Ultrazvučni SMAS lifting
11. januar 2023.
Plasma Pen tretmani koje naš Kabinet nudi
16. januar 2023.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Značaj SMAS sloja za tretman Ultrazvučni SMAS lifting
11. januar 2023.
Plasma Pen tretmani koje naš Kabinet nudi
16. januar 2023.
Prikaži sve

Usluga koju nudi naš Kabinet – Laserski karbonski piling

ŠTA JE LASERSKI KARBONSKI PILING

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi tretman laserski karbonski (ugljenikov) piling, koji brzo, efikasno i profesionalno rešava probleme na licu.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling lica poboljšava stanje kože, pojačava regeneraciju kolagena i time je podmlađuje. Takođe efikasno smanjuje i upalne procese. Nakon laserskog karbonskog pilinga koža postaje nežna i glatka, svetla, sveža i zategnutija.
Laserskim karbonskim (ugljenikovim) pilingom, kao zdravoj alternativi kozmetičkoj hirurgiji, laserom se mogu ukloniti stare stanice kože, čime se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša. Laserski ugljenikov piling lica je aparatna alternativa tretmanu klasičnog čišćenja lica, koja se beskontaktno radi laserom, kao ugljenikov piling. Ovaj tretman je najnovija metoda složenog, sveobuhvatnog i lekovitog pritiska na kožu lica, kao neinvazivna procedura koja daje rezultate vidljive odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.
Tretman laserskim karbonskim (ugljenikovim) pilingom lica smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni, kao i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, čvršća i mekša.

POSTUPAK TRETMANA LASERSKI KARBONSKI PILING

Laserski karbonski (ugljenikov) piling se u kabinetu Vita Elos radi karbonskim pojačivačem – QS karbon nanogelom i Nd:YAG laserom.
Tretman Laserski ugljenikov piling lica se sastoji od četiri koraka:
- konsultacija sa našim lekarom,
- nanošenje karbonske maske sa hijaluronskom kiselinom, Aloe Vera i vitaminima A i E (apsorbuju patološku mikrofloru, hrane i hidriraju kožu, smanjuju i čiste pore)
- delovanje na kožu Nd:YAG laserom – piling (uništava patološku mikrofloru, pojačava vezivno tkivo, izaziva rast kolagena, povećava elastičnost kože),
- umivanje čistom vodom.
Kada se naneti gel osuši, Nd:YAG laser se usmerava prema koži kako bi se razbile i apsorbovale nanesene čestice karbona. Tokom tretmana laserskim karbonskim pilingom pore i bore bivaju trenutno smanjene, termalni efekt lasera podstiče stvaranje vezivnog tkiva, dok karbonske nano čestice rade temeljni piling efekt i čiste mitesere u porama. Nakon tretiranja laserom, na lice nanosimo masku bogatu kolagenom, a posle maske sledi krema sa A i E vitamina, koja dodatno stimuliše obnavljanje kože. Tretman traje u proseku 40 minuta.
Nakon tretmana koža nije iritirana, već je hidrirana i nahranjena, te ne zahteva dodatnu negu.

Multifunkcionalan tretman Laserski karbonski piling – iskoristite sve njegove prednosti i zakažite termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više