fbpx

Plasma Pen tretman za uklanjanje bora u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Ultrazvučni SMAS face lifting i 3D HIFU tehnologija
21. februar 2024.
Nehirurško uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije u kabinetu Vita Elos Novi Sad
26. februar 2024.
Ultrazvučni SMAS face lifting i 3D HIFU tehnologija
21. februar 2024.
Nehirurško uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije u kabinetu Vita Elos Novi Sad
26. februar 2024.
Prikaži sve

Plasma Pen tretman za uklanjanje bora u kabinetu Vita Elos Novi Sad

PLASMA PEN TRETMANI – VITA ELOS NOVI SAD

Plasma Pen tretmani, koji se nude u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad obuhvataju dva tretmana, i to Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora strija i ožiljaka.
Plasma Pen tretman Nehirurška blefaroplastika je tretman nehirurškog zatezanja kapaka i uklanjanja viška kože sa kapaka primenom Plasma Pen tehnologije. Nehirurška blefaroplastika se može raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije.
Plasma Pen tretman Uklanjanje bora, strija i ožiljaka se radi kasa su prisutne bore, strije ili ožiljci na licu i telu, a u cilju njihovog nehirurškog uklanjanja. Tretman Uklanjanje bora, strija i ožiljaka daje višestruke efekte, zavisno od estetskog problema koji se rešava – od uklanjanja plićih bora, manjih ožiljaka i strija pa do značajnog smanjenja dubokih bora i smanjenja opuštenosti i naboranosti kože na željenom području.

PLASMA PEN TRETMAN ZA UKLANJANJE BORA – KARAKTERISTIKE

Osnovne informacije o Plasma Pen tretmanu za Uklanjanje bora:

1. Način stimulacije novog rasta kolagena
Uklanjanje bora Plasma Pen-om se vrši jonizovanim gasom (plazmom) u epidermalnom sloju. Jonizovani gas podstiče rast kolagena u svakoj tački delovanja na koži i na taj način dolazi do uklanja bora.

2. Broj potrebnih tretmana
Uklanjanje bora Plasma Pen-om se često radi više puta (zavisno od stanja kože) i to u razmacima od 3 meseca između tretmana, uz postizanje dugoročnih efekata.

3. Vreme kada tretman može da se radi
Uklanjanje bora Plasma Pen-om se radi isključivo u periodu zime ili samog početka proleća odnosno sam kraj jeseni – u period kada nema Sunca, zbog mogućih pigmentnih promena na tretiranoj regiji (obavezno je korišćenje sredstva za zaštitu od sunca i UV zračenja sa maksimalnim SPF i to ne manje od 50 u roku od 3 meseca nakon tretmana).

4. Efekat tretmana
Efekti tretmana Uklanjanje bora Plasma Pen-om: zatezanje kože, poboljšanje kvaliteta i izgleda kože lica, uklanjanje malih, srednjih ili dubokih bora na licu i telu (čelo, vrat, dekolte), uklanjanje nabora i uklanjanje bora oko ušiju, uklanjanje opuštene kože gornjih kapaka i ptoza gornjeg kapka, uklanjanje opuštene, neelastične kože donjih kapaka, uklanjanje malih bora i uklanjanje dubokih bora oko očiju, usta i nosa (nazolabijalne bore).

5. Regije koje se mogu tretirati
Plasma Pen tehnologija se primenjuje na svim delovima lica, čak i onim teško dostupnim (uši).

6. Period oporavka
Nakon Plasma Pen tretmana postoji period oporavka u trajanju od 5 do 7 dana, kada postoje krastice na mestima ablacionih tačaka (u tom period se ne preporučuju socijalne aktivnosti). Nakon tretmana Uklanjanje bora Plasma Pen-om na regiju se nanosi Pantenol mast, kako bi se koža što brže regenerisala.

Oslobodite se bora i rešite svoj estetski problem tretmanom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više