fbpx

Nehirurško uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Uklanjanje trajne šminke u kabinetu Vita Elos Novi Sad
9. februar 2024.
Uklanjanje tetovaža u kabinetu Vita Elos Novi Sad – saveti za negu nakon tretmana
14. februar 2024.
Uklanjanje trajne šminke u kabinetu Vita Elos Novi Sad
9. februar 2024.
Uklanjanje tetovaža u kabinetu Vita Elos Novi Sad – saveti za negu nakon tretmana
14. februar 2024.
Prikaži sve

Nehirurško uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Uklanjanje visećih bradavica

LASERSKO UKLANJANJE PAPILOMA (VISEĆIH BRADAVICA) U KABINETU VITA ELOS NOVI SAD

Papilomi (viseće bradavice) su česta pigmentna, polipoidna pojava na koži, koja se javlja kao posledica virusa. Papilom se naziva i viseća bradavica zbog načina pojavljivanja na koži – hiperpigmentovana meka izraslina na koži, iste boje kao i koža, koja je povezana sa kožom preko tanke peteljke. Mesta na kojima su papilomi (viseće bradavice) najčešće prisutni su vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone.
Papilom može da se ukloni hirurškim i nehirurškim putem, primenom lasera. U Kabinetu Vita Elos Novi Sad tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) se radi kao nehirurški tretman i preporučuje se njegovo uklanjanje u najranijoj fazi, čim se primeti prisustvo papiloma. Na ovaj način se sprečava dalje širenje pigmentne promene, kao i izbegavanje svih neprijatnosti koje papilom (viseća bradavica) izaziva.
U Kabinetu Vita Elos Novi Sad se, u okviru usluge Depigmentacija laserom, vrši tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) primenom Nd:YAG lasera. Nehirurško, lasersko Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je najefikasniji način njihovog uklanjanja, jer je dokazano da je uspešnost tretmani gotovo 100%, a nakon tretmana Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) nema ožiljka, niti ikakvih nuspojava i rizika po pacijenta.

RAZLOZI ZBOG KOJIH SE PREPORUČUJE TRETMAN NEHIRURŠKO UKLANJANJE PAPILOMA (VISEĆIH BRADAVICA) LASEROM U KABINETU VITA ELOS NOVI SAD

Nehirurško, lasersko Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je Kabinetu Vita Elos Novi Sad je bezbolno i jednostavno i najčešće u trajanju od nekoliko sekundi. Tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je siguran način rešavanja svih neprijatnosti vezanih za prisustvo papiloma kao što su: stalna iritacija, mogućnost povrede i dodatnih komplikacija, sprečavanje daljeg rasta papiloma uklanjanjem viseće bradavice na vreme. Tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) laserom, daje i još jedan veoma važan rezultat – rešen estetski problem.
Još jedan razlog zbog kog se tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) preporučuje u kabinetu Vita Elos Novi Sad je način uklanjanja papiloma – nehirurški, laserom. Prednosti nehirurškog, laserskog načina za tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) su: uklanjanje papiloma ili „visećih bradavica“ bez hirurškog zahvata i ožiljaka, nema neprijatnosti i iritacije tokom oblačenja ili češljanja usled prisustva bradavica i izraslina, rešavanje problema neželjenih pigmentiranih pojava na koži već u fazi njihovog nastanka, umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu, prirodan izgled, bez znakova starenja.

U našem Kabinetu se uspešno i jednostavno možete osloboditi neprijatnosti vezanih za papilome (viseće bradavice) bez hirurškog zahvata – zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više