fbpx

Uklanjanje tetovaža u kabinetu Vita Elos Novi Sad – saveti za negu nakon tretmana

Uklanjanje visećih bradavica
Nehirurško uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u kabinetu Vita Elos Novi Sad
12. februar 2024.
Laserska trajna epilacija nogu u kabinetu Vita Elos Novi Sad – pripremite se za leto na vreme
19. februar 2024.
Uklanjanje visećih bradavica
Nehirurško uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u kabinetu Vita Elos Novi Sad
12. februar 2024.
Laserska trajna epilacija nogu u kabinetu Vita Elos Novi Sad – pripremite se za leto na vreme
19. februar 2024.
Prikaži sve

Uklanjanje tetovaža u kabinetu Vita Elos Novi Sad – saveti za negu nakon tretmana

TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA NEHIRURŠKIM PUTEM – LASEROM

U Kabinetu Vita Elos novi Sad je, u okviru brojnih i raznovrsnih kozmetičkih usluga koje se nude, moguće i uspešno ukloniti tetovažu sa bilo kog dela tela nehirurškim putem, primenom lasera.
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi testiranim i savremenim aparatom – Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža, kabinet Vita Elos Novi Sad i tim stručnjaka koji pružaju uslugu, su u mogućnosti da postignu zavidne rezultate bez ikakvih nuspojava, na veliko zadovoljstvo klijenta.
Nd:YAG laser funkcioniše tako što emituje laserske impulse koji se mere nanosekundama, pri čemu laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni Celzijusa, a u isto vreme posebno razvijen sistem hlađenja i hladi kožu. Zrak lasera ulazi u dermu u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment od postojeće tetovaže, koja se uklanja. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanje tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže, starosti tetovaže, korišćenog pigmenta. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

KAKO NEGOVATI KOŽU TRETIRANE REGIJE NAKON TRETMANA UKLANJANJE TETOVAŽA

Praćenje ostvarenih rezultata nakon tretmana Uklanjanje tetovaža je praksa kabineta Vita Elos Novi Sad. Da bi rezultati tretmana Uklanjanje tetovaža bili u skladu sa očekivanim, neophodno da se klijenti pridržavaju određenih pravila, koje dobijaju u Kabinetu.
Nega kože tretirane regije nakon tretmana Uklanjanje tetovaža podrazumeva:
• redovno pranje tretirane regije antibakterijskim sredstvima,
• redovno mazanje tretirane regije Pantenolom,
• redovno održavanje higijene i zamena odeće (isključivo ispeglane),
• zabranjena je sauna, bazen, solarijum, vežbanje.
Navedena pravila je neophodno poštovati sve dok ne otpadnu krastice i koža se potpuno ne regeneriše (oporavi) na tretiranoj regiji. U suprotnom, rizici koji prate neadekvatnu negu kože su sledeći:
- mogućnost ozbiljne infekcije,
- mogućnost promena na koži koje je teško rešiti,
- pojava ožiljaka.
U slučaju da se klijent ne pridržava datih pravila za negu kože, Kabinet ne snosi odgovornost za navedene rizike, koji se mogu javiti nakon tretmana Uklanjanje tetovaža laserom.

Uklanjanje tetovaža sa bilo kog dela tela bez rizika po pacijenta na stručan i uspešan način!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više