fbpx

Nehirurško lasersko uklanjanje papiloma

Zašto različite faze rasta dlake utiču na tretman Laserska trajna epilacija
16. jun 2023.
Ultrazvučni SMAS lifting – povoljne cene tretmana
21. jun 2023.
Zašto različite faze rasta dlake utiču na tretman Laserska trajna epilacija
16. jun 2023.
Ultrazvučni SMAS lifting – povoljne cene tretmana
21. jun 2023.
Prikaži sve

Nehirurško lasersko uklanjanje papiloma

UKLANJANJE PAPILOMA

Papilomi su polipoidne izrasline na koži virusnog porekla. Papilomi mogu da variraju u izgledu (od glatkih do blago naboranih), boji (boja mesa ili blago smeđa boja) i vise na maloj stabljici. Papilom ili „viseće bradavice“ se mogu javiti na bilo kom delu tela, a najčešća mesta pojavljivanja su: vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone.
Uklanjanje papiloma se u kabinetu Vita Elos radi nehirurškim putem primenom lasera. Ovaj metod uklanjanja papiloma je vrlo efikasan i uspešnost tretmana ide i do 95%.
Za tretman Uklanjanje papiloma se koristi testirani laser – Nd:YAG laser, koji se koristi jer su brojne studije u svetu dokazale da je Uklanjanje papiloma na ovaj način najefikasniji i ne ostavlja nikakve ožiljke na tretiranoj regiji.
Postupak tretman uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju, nema krvi tokom ili nakon tretmana i traje samo traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah. Nd:YAG laser je aparat koji ima 3 različite vrste filtera. Dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm se radi tretman uklanjanje papiloma. Nakon tretmana uklanjanje papiloma nema perioda oporavka, niti posebne dodatne nege tretirane regije.

ZAŠTO PREPORUČUJEMO TRETMAN UKLANJANJE PAPILOMA LASEROM

Najveći broj papiloma ne predstavljaju opasnost po zdravlje čoveka, ali mogu biti uzročnici brojnih neprijatnosti. Upravo te neprijatnosti, kao i estetski efekat nakon uklanjanja papiloma su razlozi zbog kojih se tretman i preporučuje svima koji imaju izražen ovaj problem.
Ako je papilom izložen stalnoj i dugotrajnoj iritaciji ili ako se povredi, može doći do njegovog naglog rasta ili pojave bolova. Takođe može doći do inflamacije papiloma, što znači da je došlo do upale, kao reakcije na iritaciju, povredu ili infekciju.
Razlozi zbog kojih vam preporučujemo tretman Uklanjanje papiloma laserom:
• stalna iritacija, koja može biti i bolna,
• iritacija papiloma odećom,
• česta povreda papiloma,
• širenje papiloma tokom vremena,
• rast „viseće bradavice“ tokom vremena,
• iritacija papiloma, ukoliko je na prevoju tela,
• estetska nelagodnost zbog njegovog prisustva.

Uspešno uklanjanje papiloma samo jednim tretmanom u Vita Elos-u!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više