fbpx

Osnovne stvari koje treba da znate o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Lifting lica - Vita Elos
Nehirurški lifting – neinvazivni lifting tretmani u našem Kabinetu
2. decembar 2019.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Tretman Trajna epilacija laserom – sigurno i trajno uklanjanje neželjenih dlačica
6. decembar 2019.
Lifting lica - Vita Elos
Nehirurški lifting – neinvazivni lifting tretmani u našem Kabinetu
2. decembar 2019.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Tretman Trajna epilacija laserom – sigurno i trajno uklanjanje neželjenih dlačica
6. decembar 2019.
Prikaži sve

Osnovne stvari koje treba da znate o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Lifting lica - pitanja

ŠTA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).
Ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa operaciji. Česti nazivi za ovu vrstu usluge su Ultrazvučni SMAS lifting ili ultrazvučni SMAS lifting.

OSNOVNE STVARI O TRETMANU ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

1. Kome je namenjena Ultrazvučni SMAS lifting?
Ultrazvučni lifting je namenjen dvema grupama klijenata: onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata, kao i onima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
2. Kako se radi Ultrazvučni SMAS lifting tretman?
Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Delovanje na ovaj, duboki sloj kože, se smatra daleko efikasnijim od drugih postupaka zatezanja kože, jer omogućava da se dobije više izraženo, efektnije i dugoročnije dejstvo postupka.
3. Da li je Ultrazvučni SMAS lifting tretman rizičan?
Ultrazvučni SMAS lifting je potpuno siguran tretman prirodnog liftinga. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, koja se radi savremenim, proverenim aparatom uz najviše higijenske standarde i praćenje toka postupka lekara tokom čitavog tretmana.
4. Kakvi se efekti postižu ultrazvučnim SMAS liftingom?
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je podjednak efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan je, neinvazivan, bezbolan i bez neželjenih nuspojava. Efekti su dugoročni – od 1,5 do 3 godine.
5. Da li je potrebna posebna nega tretirane regije nakon tretmana?
Posle samog tretmana moguće je odmah se vratiti svim uobičajenim aktivnostima. Nakon Ultrazvučnog SMAS liftinga nije potrebna posebna nega tretirane regije, već primenjujete uobičajen način negovanja lica. Ono što se preporučuje je izbegavanja sunčanja, saune, solarijuma u narednih par dana.

Siguran i prirodan tretman zatezanja lica uz dugoročne efekte po pristupačnim cenama – zakažite termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više