fbpx

Nehirurški lifting lica kombinacijom dve metode

Lasersko uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara
Efikasno uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara u našem Kabinetu
23 jula, 2018
Vita Elos Novi Sad
Koje naše usluge su novina u svetu kozmetike
27 jula, 2018
Prikaži sve

Nehirurški lifting lica kombinacijom dve metode

Lifting lica - Vita Elos

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Nehirurški, ultrazvučni SMAS lifting lica je svetski priznata terapija za podizanje i učvršćivanje kože lica, korišćenjem 3D HIFU tehnologije (aparata), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože.
Postupak Ultrazvučni SMAS lifting lica je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože (SMAS slojeve), stimulišući stvaranje potpuno prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama lica.
Ultrazvučni SMAS lifting lica može da se radi parcijalno (regija oko očiju, regija nazolabijalnih bora, dekolte) ili čitavo lice, zavisno od problema. Tretman se preporučuje nakon 35-te godine, kada počinju da se pojavljuju prve bore i tada ima funkciju preventivnog tretmana. Ukoliko je pacijent stariji, sa izraženim znakovima starenja, Ultrazvučni SMAS lifting je idealno rešenje za lifting lica, jer na siguran, proveren i neinvazivan način uklanja bore i vraća mladalački izgled.
Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure).

RADIOTALASNI LIFTING LICA

Radiotalasni lifting lica je neinvazivni tretman i u grupi je fizioterapeutskih tretmana za lifting lica. Radiotalasni lifting lica se radi radiotalasnim manipulatorom (deo Multifunkcionalnog aparata, klinički testiran za primenu u kozmetološke i dermatološke svrhe).
Ovaj tretman se preporučuje nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting. Radiotalasima se deluje na plići sloj kože u odnosu na Ultrazvučni SMAS lifting tretman, čime se izaziva njeno zagrevanje, održava prirodno stvaranje i regeneracija kolagena i elastina, a time i očuvanje zategnutosti kože.
Radiotalasni lifting lica se praktikuje posle Ultrazvučnog SMAS liftinga iz dva razloga:
- u situacijama kada se Ultrazvučni SMAS lifting radi parcijalno, te se lifting lica radiotalasima može raditi u predelima gde nije primenjivan Ultrazvučni SMAS lifting tretman, kako bi izgled lica bio ujednačen u smislu efekata liftinga lica,
- kako bi se što duže očuvali postignuti rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga lica, redovnim tretmanom Radiotalasni lifting lica.

Lifting lica bez hirurgije je moguć – na Vama je samo da zakažete svoj termin!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više