fbpx

Efikasno uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara u našem Kabinetu

Uklanjanje akni ELOS-om
Kako rešavamo problem akni u našem Kabinetu
20 jula, 2018
Lifting lica - Vita Elos
Nehirurški lifting lica kombinacijom dve metode
25 jula, 2018
Prikaži sve

Efikasno uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara u našem Kabinetu

Lasersko uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara

PROBLEM ISPUCALIH I PROŠIRENIH KAPILARA

Ispucali i prošireni kapilari imaju izgled crvenih ili roze proširenih linija, obično manjih od 0,2 mm u širini. Kada je veliki broj kapilara grupisan zajedno, mogu imati izgled crvenog flastera ili modrica.
Ispucali i prošireni kapilari često mogu da stvaraju estetski problem, jer se obično javljaju u regijama koje su vidljive. Najčešće se ispucali i prošireni kapilari javljaju na nogama, ali i na pojedinim delovima lica (nos). Najizraženiji, estetski problem, su u letnjem periodu, kada su noge otkrivene, a lice dodatno izloženo suncu.
Nastanak ispucalih kapilara je vezan za slabljenje zidova vena, koje odvode krv na koži, te kapilari postaju širi i vidljiviji u odnosu na površinu kože. Ispucali kapilari se uglavnom javljaju kod onih sa osetljivom kožom ili kod osoba koje imaju određene kožne probleme. Uzroci pojave proširenih kapilara na licu su brojni, a kao najčešći se navode oboljenja kože lica (Rozacea) ili štetno dejstvo sunčevih zraka.
U Vita Elos-u je moguće problem ispucalih i proširenih kapilara uspešno rešiti tretmanom Depigmentacija laserom.

LASERSKO UKLANJANJE ISPUCALIH I PROŠIRENIH KAPILARA

Depigmentacija laserom obuhvata uklanjanje pigmentnih promena na koži primenom Nd:Yag lasera. Tokom tretmana laserom, svetlosni impulsi se usmeravaju na neželjene kapilare i time sprečava protok krvi kroz njih. Krv se na ovaj način preusmerava na vene, koje se nalaze duboko ispod površine kože. Posle nekoliko tretmana Depigmentacija laserom, kapilari koji su bili pod uticajem lasera, više nisu vidljivi, te koža ostaje glatka i bez ožiljaka.
Broj tretmana uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara zavisi od: gustine kapilara na koži, mesta gde se javljaju, od tena kože, gustine, boje i veličine samih kapilara. Kapilari koji su veliki i jarko crvene boje zahtevaju manji broj tretmana u odnosu na one kapilare koji su bledi. Obično je jedan tretman dovoljan da se uklone crvene oblasti na licu, dok je na nogama obično potrebno nekoliko tretmana.
Nakon tretmana, pacijenti treba da se pridržavaju svih saveta dobijenih od lekara u Kabinetu. Zavisno do tretirane površine, vreme mirovanja pacijenta posle tretmana može da varira od jednog do par dana.
Efekti laserskog uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara tretmanom Laserska depigmentacija:
- 100% prirodan i neinvazivan metod uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara ,
- smanjena ili eliminisana vidljivost neželjenih krvnih sudova na licu i telu,
- dugotrajni rezultati sa minimalnim vremenom oporavka.

Oslobodite se proširenih i ispucalih kapilara na licu ili telu na siguran i bezbolan način u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više