fbpx

Nehirurški, dugoročni lifting lica primenom 3D HIFU tehnologije

O tretmanu Uklanjanje papiloma laserom – lasersko uklanjanje visećih bradavica
20. maj 2024.
Tretman Nehirurška blefaroplastika za zatezanje kapaka
24. maj 2024.
O tretmanu Uklanjanje papiloma laserom – lasersko uklanjanje visećih bradavica
20. maj 2024.
Tretman Nehirurška blefaroplastika za zatezanje kapaka
24. maj 2024.
Prikaži sve

Nehirurški, dugoročni lifting lica primenom 3D HIFU tehnologije

3D HIFU TEHNOLOGIJA

3D HIFU tehnologija (Three Dimensional High Intensity Focused Ultrasound) je inovativna tehnika u medicinskoj i kozmetičkoj oblasti, koja koristi visoko fokusirane ultrazvučne talase, kako bi se ciljano delovalo na dublje slojeve kože lica. 3D HIFU tehnologija se koristi u estetskim tretmanima za lifting lica (face lifting), smanjenje bora i poboljšanje tonusa kože bez potrebe za hirurškom intervencijom.
3D HIFU tehnologija radi po principu delovanja najsavremenijeg ultrazvuka na dubini potkožnog tkiva gde se nalazi SMAS sloj – na dubini do koje ne prodire ni jedan drugi neinvazivni kozmetički uređaj. Dejstvo ultrazvuka je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije: 4,5 mm ili 3 mm. Okolna tkiva, iznad ili ispod sloja koji se tretira, kako bi se postigao face lifting, ostaju netaknuta.
3D HIFU tehnologija deluje na optimalnoj temperaturi za regeneraciju kolagena, što omogućava stimulaciju proizvodnje kolagena u njegovom korenu, a kao rezultat se javlja (klinički dokazano) značajno podizanje tkiva tokom 3 do 6 meseci od tretmana za nehirurški lifting lica. Pored koagulacije tkiva, primena 3D HIFU tehnologije izaziva denaturaciju i kompresiju kolagena u potkožnom vezivnom tkivu, te se kao rezultat procesa javlja zgušnjavanje i skraćivanje kolagenih vlakana i veoma uspešan lifting lica.
Koristeći preciznu kontrolu temperature i dubine prodiranja ultrazvučnih talasa, 3D HIFU tehnologija omogućava siguran tretman za lifting lica kojim se postižu zavidni efekti na prirodan način, bez perioda oporavka nakon tretmana, bez ožiljaka, a rezultati su dugoročni – do 3 godine.

3D HIFU NEHIRURŠKI LIFTING LICA – DUGOROČNI EFEKTI ULTRAZVUČNOG SMAS LIFTING-a

Nehirurški lifting lica, koji se radi u kabinetu Vita Elos Novi Sad primenom 3D HIFU tehnologije, je najsavremeniji kozmetički tretman za lifting lica bez skalpela, kojim se postižu dugoročni efekti samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting je sigurna i bezbolna alternativa hirurškom liftingu lica.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je, primenom 3D HIFU tehnologije, ujednačeniji, precizniji i sa većim efektima u odnosu na sve druge nehirurške tretmane za lifting lica, jer je uticaj ljudskog faktora i greške sveden na minimum unapređenjem HIFU tehnologije i poboljšanim mogućnosti kertridža samog aparata.
Ultrazvučni SMAS lifting lica poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože. Ovaj tretman za nehirurški lifting lica, zahvaljujući karakteristikama unapređene 3D HIFU tehnologije, se precizno prilagođava svakom pacijentu pojedinačno, zavisno od njegovih potreba, stanja kože, godina i tretirane regije (celo lice ili polovina lica, sa ili bez tretmana vrata). To je tretman nakon čije primene nije potreban nikakav vid nege i nema perioda oporavka, nema ožiljaka, niti bilo kakvih neželjenih nuspojava.

Uz 3D HIFU tehnologiju, zatezanje lica bez anestezije uz postizanje dugoročnih rezultata!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više