fbpx

O tretmanu Uklanjanje papiloma laserom – lasersko uklanjanje visećih bradavica

Lifting lica – cene svih face lifting tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad
17. maj 2024.
Nehirurški, dugoročni lifting lica primenom 3D HIFU tehnologije
22. maj 2024.
Lifting lica – cene svih face lifting tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad
17. maj 2024.
Nehirurški, dugoročni lifting lica primenom 3D HIFU tehnologije
22. maj 2024.
Prikaži sve

O tretmanu Uklanjanje papiloma laserom – lasersko uklanjanje visećih bradavica

TRETMANI ZA NEHIRURŠKO UKLANJANJE PAPILOMA (UKLANJANJE VISEĆIH BRADAVICA)

Papilomi ili viseće bradavice su benigne izrasline na koži poznate kao fibroepitelijalne polipe ili acrochordoni. Papilomi ili viseće bradavice su mekane na dodir i najčešće su boje kože, koje se pojavljuju na područjima gde se koža preklapa, kao što su vrat, pazuh, ispod dojki, ispod grudi ili na kapcima. Papilomi ili viseće bradavice mogu biti različite veličine, oblike i teksture. Mnogi ljudi žele da uklone papilome (viseće bradavice) iz estetskih razloga ili zbog neprijatnosti koju mogu prouzrokovati.
Postoje različite nehirurške metode za uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica), kao što su:
1. uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) zamrzavanjem – krioterapija, koja koristi tečni azot,
2. uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) električnom energijom – elektrokauterizacija je tehnika koja koristi električnu struju kako bi se izvršila precizna kontrolisana eliminacija papiloma,
3. laserska terapija za uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) – primena visoko koncentrisane svetlosti (snopa lasera) za uklanjanje papiloma sa površine kože.

LASERSKO UKLANJANJE PAPILOMA (LASERSKO UKLANJANJE VISEĆIH BRADAVICA) U KABINETU VITA ELOS NOVI SAD


U kabinetu Vita Elos Novi Sad se radi nehirurško, lasersko uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) upotrebom Nd:YAG lasera. Pre tretmana se vrši pregled od strane medicinskog osoblja Kabineta (lekar) kako bi se izbegle komplikacije i kako bi se osiguralo potpuno uklanjanje visećih bradavica.
Uklanjanje papiloma laserom (uklanjanje visećih bradavica) je vrlo efikasan nehirurški tretman, koji se koristi za trajno uklanjanje papiloma sa kože. Ova procedura se izvodi pomoću medicinskog lasera (testiran, proveren i odobren laser), koji emituje intenzivnu svetlost određene talasne dužine, precizno usmerenu na papilom, zagrevajući ga i odvajajući tkivo (peteljke bradavice) od kože.
Tretman Lasersko uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) uključuje sledeće korake:
- priprema (pre tretmana se koža očisti kako bi se uklonile nečistoće i dezinfikovala),
- primena lokalnog anestetika (opciono, zavisno od pacijenta),
- laserski deo tretmana (lekar pažljivo usmerava laser na papilom, te visoko koncentrisana svetlost lasera zagreva tkivo papiloma, bez oštećenja okolne kože),
- nakon tretmana se može primeniti antiseptik i daju saveti za negu tretiranog područja.
Prednosti tretmana lasersko uklanjanje papiloma (uklanjanja visećih bradavica) su: preciznost tretmana, minimalna invazivnost, brz oporavak, tretman koji ne ostavlja ožiljke na mesti polipa, na jednostavan i bezbolan način rešen estetski problem, često je potreban samo jedan tretman za trajno uklanjanje papiloma, vrlo pristupačna cena tretmana.

Stručno i efikasno uklanjanje papiloma laserom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više