fbpx

Multifunkcionalni aparat iz oblasti aparatne kozmetike – karakteristike i tretmani

SMAS lifting
Ultrazvučni SMAS lifting lica – samo jednim tretmanom postižemo dugoročne efekte
26. septembar 2018.
VITA ELOS
Dve nove usluge u Kabinetu Vita Elos Novi Sad
1. oktobar 2018.
SMAS lifting
Ultrazvučni SMAS lifting lica – samo jednim tretmanom postižemo dugoročne efekte
26. septembar 2018.
VITA ELOS
Dve nove usluge u Kabinetu Vita Elos Novi Sad
1. oktobar 2018.
Prikaži sve

Multifunkcionalni aparat iz oblasti aparatne kozmetike – karakteristike i tretmani

ELOS aparat

O MULTIFUNKCIONALNOM APARATU

Multifunkcionalni aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za aparatnu kozmetiku, je najkvalitetnija oprema, usklađena sa važećim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički ispitana oprema. Multifunkcionalni aparat sadrži 4 funkcije tj. 4 vrste manipulatora: Nd:YAG laser, ELOS, manipulator za ultrazvučnu kavitaciju i manipulator za radiotalasni (radiofrekventni) lifting.
Nd:YAG laser radi po principu emitovanja različite vrste radiotalasa. Nd:YAG je laser koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm.
ELOS je aparat koji radi po principu metodologije objedinjavanja dve energije: optičke energije (IPL) i električne energije (radiotalasi). Skraćenica ELOS znači: EL – električna energija, O – optička energija, S – sinergija.
Radiotalasni manipulator radi po principu emitovanja radiotalasa tj. elektro-magnetskih talasa određene talasne dužine. To je bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod terapija kod kojih se primenjuje.
Ultrazvuk, kao još jedan deo multifunkcionalnog aparata, je ultrazvuk frekvencije od 40 kHz. Ultrazvuk ne šteti organizmu, nije invazivan i ne zahteva dodatnu negu nakon tretmana koji se rade ovim ultrazvukom.

TRETMANI KOJI SE RADE U NAŠEM KABINETU MULTIFUNKCIONALNIM APARATOM

Multifunkcionalni aparat je najnovija generacija lasera, ultrazvuka, radiotalasa i optičke i električne energije. Različite vrste manipulatora našeg multifunkcionalnog aparata daju mogućnost velikog broja tretmana, uz obnavljajući i blagotvoran efekat na tretirana područja kože i postizanje maksimalnih efekata kod primene svih tretmana.
Tretmani, koje radimo promenom multifunkcionalnog aparata, su sledeći:
- depigmentacija (uklanjanje pigmentnih promena na koži),
- ultrazvučna kavitacija (uklanjanje masnih naslaga i oblikovanje tela),
- karbonski piling (sveobuhvatni tretman čišćenja i podmlađivanja lica),
- radiotalasni lifting (tretman zatezanja kože lica i tela),
- uklanjanje tetovaža i trajne šminke (uz postizanje i do 95% uspešnosti tretmana).

Primenom savremene i testirane opreme uz brojne tretmane koja ona omogućava, garantujemo zavidne rezultate u rešavanju vaših estetskih problema!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više