fbpx

Laserska trajna epilacija – tretman namenjen i muškarcima

Zašto se koriste različite vrste kertridža kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
6. oktobar 2021.
Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u
Uklanjanje strija u kabinetu Vita Elos primenom Plasma olovke
11. oktobar 2021.
Zašto se koriste različite vrste kertridža kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
6. oktobar 2021.
Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u
Uklanjanje strija u kabinetu Vita Elos primenom Plasma olovke
11. oktobar 2021.
Prikaži sve

Laserska trajna epilacija – tretman namenjen i muškarcima

Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

REŠAVANJE PITANJA NEŽELJENE MALJAVOSTI – LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

Vita Elos je specijalizovan za pružanje raznovrsnih usluge iz domena najsavremenije aparatne kozmetike i za žene, ali i za muškarce. U želji da i muškarci otklone svoje estetske probleme, neguju prirodan, lep i mladalački izgled, nudi im se i usluga Laserska trajna epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela.
Laserska trajna epilacija je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka i kod muškaraca.
U Kabinetu se tretman Laserska trajna epilacija radi 808 Diod laserom, te je rizik od povrede tkiva i smanjenih efekata tretmana Laserska trajna epilacija eliminisan. Željeni rezultati tretmani su zagarantovani, zahvaljujući ne samo izuzetnim performansama 808 Diod lasera, već i stručnosti tima koji pruža uslugu Laserska trajna epilacija. Primena visokih higijenskih standarda je jedan od razloga da tretman Laserska trajna epilacija u Kabinetu bude potpuno bezbedan i bez rizika po klijenta.
Tretman Laserska trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem.

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA ZA MUŠKARCE – REGIJE KOJE SE RADE U KABINETU

Laserska trajna epilacija malih regija za muškarce, obuhvata sledeće:
- Laserska trajna epilacija ušiju,
- Laserska trajna epilacija zulufa,
- Laserska trajna epilacija slepoočnih zona,
- Laserska trajna epilacija prstiju.
Laserska trajna epilacija velikih regija za muškarce, obuhvata sledeće:
- Laserska trajna epilacija stomaka,
- Laserska trajna epilacija leđa,
- Laserska trajna epilacija grudi,
- Laserska trajna epilacija intimne regije,
- Laserska trajna epilacija sedalnog dela (gluteus),
- Laserska trajna epilacija celog tela.
Laserska trajna epilacija nije postupak uklanjanja neželjenih dlaka odjednom (kao što to nude uobičajene depilacije sa kratkotrajnim efektima), već zahteva određeno vreme i određen broj tretmana. Broj potrebnih tretmani Laserska trajna epilacija, kada je reč o muškarcima, je veći u odnosu na isti tretman kod žena, zbog različitog hormonalnog statusa i jačine dlaka. Kod muškaraca je najčešće potrebno od 10 do 15 tretmana po regiji, kako bi se postigli željeni rezultati – trajno uklonjene dlake.
Uslugom Laserska trajna epilacija nije moguće ukloniti dlačice bez pigmenta tj. sede dlake (usled nedostatka pigmenta, sam postupak nije moguće izvesti zbog načina funkcionisanja tretmana i lasera).

Za negovan izgled muškaraca i trajno rešavanje problema neželjene maljavosti – Laserska trajna epilacija u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više