fbpx

Obuka u našem kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Lifting lica
Šta je face lifting i tretmani liftinga lica koje Vita Elos nudi
6 septembra, 2021
Laserska trajna epilacija 808 Diod laserom
10 septembra, 2021
Prikaži sve

Obuka u našem kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

STRUČNI TIM VITA ELOS-a KAO EDUKATORI

Vita Elos svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (peko 15 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana.
Stručni tim Vita Elos-a kontinuirano prati najnovija dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike, kao osnov za unapređenje kvaliteta postojećih usluga, ali i uvođenje novih – revolucionarnih i jedinstvenih za naše tržište.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je prvi uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Vita Elos je na taj način postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom iz ove oblasti, ne samo u Srbiji, već i okruženju.

OBUKA ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – OSNOVNE INFORMACIJE

Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Edukatori su lekar i kozmetolog. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike.
Obuka je u trajanju od 4 dana kursa po 6h dnevno. Ukupno 18h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika.
Obuka se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela.
Praktični deo podrazumeva rad u Kabinetu, uz nadzor stručnog tima Vita Elos-a. Tokom praktičnog dela obuke vrši i video prezentacija Ultrazvučnog SMAS liftinga, kako bi se polazniku što bolje približio način rada samog tretmana. Nakon savladanih praktičnih znanja, demonstrira se Ultrazvučni SMAS lifting tretman na tri modela (dva tretmana radi lekar, a treći, koji je za polaznika završni, radi on sam na svom izabranom modelu).
Teorijski deo obuke podrazumeva da svaki polaznik dobije skriptu, koja sadrži sva neophodna (detaljna) objašnjenja svih aspekata tretmana, kao i informacije i uputstva neophodna za praktičan deo obuke.
Nakon uspešno završene obuke i položenog testa, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak u ovoj oblasti liftinga, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta. Kabinet nudi konsultacije sa lekarom i kozmetičarom za sve polaznika koji su uspešno završili obuku u trajanju od 3 meseca nakon završene obuke i u tom periodu Vita Elos sve vreme prati rad edukovanog polaznika.

Osposobite se da postanete stručan praktičar za tretman Ultrazvučni SMAS lifting kao vrhunski profesionalac u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više