fbpx

Karakteristike i princip rada 3D HIFU aparata

Uklanjanje akni
Razlozi zbog kojih treba da se odlučite za tretman Uklanjanje akni kod nas
29 juna, 2020
Tretman za uklanjanje trajne šminke dostupan u Vita Elos-u
3 jula, 2020
Prikaži sve

Karakteristike i princip rada 3D HIFU aparata

HIFU tehnologija

3D HIFU TEHNOLOGIJA - KARAKTERISTIKE

Tretmani koji se rade našim aparatima, odnosno koji se koriste u „aparatnoj kozmetici“ su drugačiji po svojoj vrsti, prirodi, delovanju i dugoročnosti efekata koji se postižu. Svi naši aparati, za razliku od onih koji se koriste kod klasičnih kozmetičkih tretmana, su daleko efikasniji, kompleksniji i moderniji, što važi i za 3D HIFU aparat.
3D HIFU tehnologija je proverena, sertifikovana i najsavremenija tehnologije sa maksimalnim učinkom kod svakog pojedinačnog tretmana.
3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela).
Osnovne karakteristike 3D HIFU aparata su sledeće:
• Jedina, trenutno prisutna oprema za Ultrazvučni SMAS lifting.
• Testirana, efikasna i bezbedna oprema sa sertifikatom.
• Tehnologija odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD).
• Postizanje maksimalnih, dugoročnih efekata kod primene Ultrazvučnog SMAS tretmana.
• 3D HIFU tehnologija fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta.
• Najsavremeniji ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, zateže područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea, kao i butina, ruku, stomaka i zadnjice na period do 3 godine.

PRINCIP RADA 3D HIFU APARATA

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima.
Aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena.
Ova vrsta tehnologije (3D HIFU) omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.

Najsavremeniji aparat za nehirurški face lifting u Vita Elos-u!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više