fbpx

Kako se odvija obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u

Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u
Efikasno uklanjanje strija bez nuspojava – Plasma Pen tehnologija
26. septembar 2022.
O tretmanu trajna epilacija laserom – Vita Elos
30. septembar 2022.
Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u
Efikasno uklanjanje strija bez nuspojava – Plasma Pen tehnologija
26. septembar 2022.
O tretmanu trajna epilacija laserom – Vita Elos
30. septembar 2022.
Prikaži sve

Kako se odvija obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u

USLOVI ZA OBUKU KANDIDATA

Edukacija koju se nudi u Vita Elos-u se odnosi na Ultrazvučni SMAS lifting terapiju – ultrazvučni, duboki SMAS lifting. Na ovaj način je Vita Elos postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom u oblasti Ultrazvučni SMAS lifting terapije, ne samo u Srbiji, već i okruženju.
Obuka za pružanje usluge Ultrazvučni SMAS lifting terapije se realizuje u saradnji sa Akademijom Oxford. Svi polaznici stiču profesionalno znanje u Kabinetu Vita Elos-a, a nakon završene obuke dobijaju Potvrdu o uspešno završenoj obuci od strane Vita Elos-a na osnovu čega se izdaje sertifikat Akademije Oxford, čime i zvanično postaju osposobljeni za rad iz oblasti neinvazivnog liftinga lica i tela – Ultrazvučni SMAS lifting terapije. Polaznici mogu biti sva zainteresovana lica koja ispunjavaju predviđene uslove za edukaciju, a koji su stanovnici Srbije ili stranci, pod uslovom da dobro govore srpski jezik.
Ostali uslovi za polaznike obuke:
• završena škola za kozmetičare u trajanju od minimum godinu dana i 3 godine prakse u struci (sa posebnim akcentom na delu kozmetike koji se bavi negom lica) ili
• završena srednja medicinska škola uz radno iskustvo od 3 godine u struci ili
• završen Medicinski fakultet uz 3 godine radnog iskustva u struci,
• uredno overena Sanitarna knjižica.

SAM POSTUPAK OBUKE ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Obuka je isključivo individualna.
Edukatori su lekar i specijalizovani kozmetičar za oblast aparatne kozmetike, oba sa radnim iskustvom u struci preko 10 godina. Obuka podrazumeva 4 dana kursa po 6 h dnevno. Ukupno 18 h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika.
Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, ul. Janka Čmelika br. 53, Novi Sad. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike. Obuka se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela.
Praktični deo podrazumeva: upoznavanje polaznika tokom obuke sa aparaturom, morfologijom lica. Polaznik, zatim, iscrtava zone tretmana na modelu, „vežba ruku“ na modelu, bez upotrebe struje, kako bi stekao potrebnu preciznost, ali i veštinu i lakoću manipulisanja aparaturom. Tokom obuke se vrši i video prezentacija Ultrazvučnog SMAS liftinga. Nakon savladanih praktičnih znanja, demonstrira se Ultrazvučni SMAS lifting tretman na tri modela (od kojih jedan tretman, završni, radi sam polaznik).
Svaki polaznik dobija skriptu, kao prateći teorijski deo, koji je neophodan tokom praktičnog rada. Teorijski deo (skripta) sadrži: test o predznanju polaznika u vezi osnovnih elemenata morfologije lica, koži, kao i osnovna medicinska znanja o SMAS sloju. Skripta detaljno objašnjava i daje osnovne podatke o ultrazvuku i njegovom dejstvu na kožu, aparaturi i opremi koja se koristi tokom tretmana, principu i metodologiji sprovođenja samog Ultrazvučnog SMAS liftinga, potrebnim higijenskim standardima, negovanju kože nakon tretmana, efektima tretmana i kontraindikacijama tretmana. Na kraju obuke polaznik, pored praktičnog dela, polaže i test znanja.
Nakon obuke, predviđene su konsultacije za polaznika, koji je uspešno završio obuku, sa lekarom i kozmetičarom Vita Elos-a u trajanju od 3 meseca, uz obavezu Vita Elos da u tom periodu sve vreme prati rad edukovanog polaznika.

Osposobite se da samostalno radite tretman Ultrazvučni SMAS lifting obukom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više