fbpx

Efikasno uklanjanje strija bez nuspojava – Plasma Pen tehnologija

Zatezanje i podizanje kapaka
23. septembar 2022.
Kako se odvija obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u
28. septembar 2022.
Zatezanje i podizanje kapaka
23. septembar 2022.
Kako se odvija obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u
28. septembar 2022.
Prikaži sve

Efikasno uklanjanje strija bez nuspojava – Plasma Pen tehnologija

Nehirurško uklanjanje strija u Vita Elos-u

UKLANJANJE STRIJA PLASMA PEN-om

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je omogućen tretman Uklanjanje strija sa svih regija tela primenom tehnologije Plasma Pen tehnologije.
Sam postupak Uklanjanja strija podrazumeva nekoliko koraka, kojima se uspešno i bez ikakvih neželjenih nuspojava efikasno tretira područje zahvaćeno strijama.
Prvi korak tretmana Uklanjanje strija podrazumeva da se očistiti koža u području gde su prisutne strije (regija tretmana) i dezinfikuje antiseptikom. Zatim se nanosi lokalna anestezija u vidu kreme. Kada počne dejstvo anestezije, Plasma Pen-om se tretira površina kože pogođena strijama tako što se prave precizni i kratki pokreti, kojima se stvaraju ablacione tačke. One su pozicionirane na udaljenosti od 1 do 2 mm od kože. Pokretima se formiraju serije tačaka duž linije strija. U svakoj ablacionoj tački, koja se stvara tokom tretmana Uklanjanje strija, počinje aktivan razvoj kolagena i elastina, što rezultira zatezanjem kože tretirane regije i umanjivanje vidljivosti strija tj. njihovo nestajanje.
U oblasti akupresure, tokom tretmana Uklanjanje strija, formira se krasta, koji otpada u roku od 3 do 5 dana, a na njenom mestu ostaje nova, mlada koža. Boja kože se izjednačava sa bojom netretirane regije kože u roku od 30 dana. Nakon tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om, na tretiranu regiju se ponovo nanosi antiseptik, koji ne sadrži alkohol. Završni korak tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om je nanošenje "pantenol" masti na tretiranu regiju.

NEGA KOŽE NAKON TRETMANA UKLANJANJE STRIJA

Nakon tretmana Uklanjanje strija javlja se minimalno oštećenje kože, minimalni spoljni tragovi uticaja Plasma Pen-a, kratak period oporavka, visoka efikasnost procedure.
Ono što je moguće da se javi nakon Uklanjanja strija Plasma Pen-om je period oporavka, koji traje od 3 do 5 dana.
U ovom periodu oporavka, potrebno je kožu adekvatno negovati na uobičajen način, uz primenu Pantenol masti. Moguća je i primena antiseptika nekoliko dana nakon intervencije. Ono što je strogo zabranjeno posle tretmana Uklanjanje strija je uklanjanje krastica – same otpadaju u roku od 5 do 7 dana nakon tretmana. Takođe se ne preporučuje izlaganje suncu 3 meseca nakon tretmana, te je idealno vreme za Uklanjanje strija Plasma Pen-om zimski period.
Naredni tretman Uklanjanje strija (ukoliko postoji potreba za tim) je moguće ponoviti za 3 meseca. Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen-om je od EUR 30 pa naviše (zavisi od površine regije).

Efikasno i sigurno uklanjanje strija u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više