fbpx

Zatezanje kapaka tretmanom Nehirurška blefaroplastika

Povoljne cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting
27. septembar 2023.
Trajna epilacija – najvažnije informacije o tretmanu uklanjanja neželjenih dlaka
2. oktobar 2023.
Povoljne cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting
27. septembar 2023.
Trajna epilacija – najvažnije informacije o tretmanu uklanjanja neželjenih dlaka
2. oktobar 2023.
Prikaži sve

Zatezanje kapaka tretmanom Nehirurška blefaroplastika

NEHIRURŠKO ZATEZANJE KAPAKA PRIMENOM PLASMA PEN TEHNOLOGIJE

U Vita Elos-u se tretman Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju (Nehirurška blefaroplastika) radi primenom Plasma Pen tehnologije.
Procedura tretmana Zatezanje kapaka Plasma Pen-om podrazumeva da se na mestu estetskog problema deluje najfinijim plazma zracima, čime se izaziva, na siguran način, precizno kontrolisana “povreda ili trauma” površinskog, epidermalnog sloja kože i time podstiče prirodna regeneracija kolagena i elastina.
Plasma Pen tretman se radi tako da se Plasma Pen iglicom deluje na problematičnu regiju oka (kapak ili regija ispod oka), ali tako da se ne dolazi u dodir sa kožom (električni impulsi deluju na razdaljini od 1-2 mm od kože). Dejstvom Plasma Pen-a se postignutom temperaturom stimuliše stvaranje kolagena, a time i dobijanje željenih rezultata tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju.
Nakon samog tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju (Nehirurška blefaroplastika) postoji period oporavka i traje od 3 do 5 dana, tokom kog se mogu javiti otoci i tamne tačkica na tretiranoj regiji.
Tretman Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju se ne može raditi tokom letnjeg perioda, već isključivo u perioda od jeseni do ranog proleća i obavezno je korišćenje sredstva za zaštitu od sunca i UV zračenja sa maksimalnim SPF (ne manje od 50) u roku od 3 meseca nakon procedure Zatezanje kapaka.

EFEKTI TRETMANA NEHIRURŠKO ZATEZANJE KAPAKA

Nehirurško zatezanje kapaka je moguće raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije.
Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju je procedura koja omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije.
Efekti tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju (Nehirurška blefaroplastika):
- zatezanje i gornjeg i donjeg kapka uz uklanjanje malih bora oko očiju,
- podmlađivanje i zatezanje kože oko očiju uz dugoročne efekte,
- smanjenje ili potpuno uklanjanje kesa (“jastučića”) i tamnih krugova ispod očiju,
- značajno smanjenje dubokih bora oko očiju i vraćanje efekta “otvorenog oka”.

Zatezanje kapaka na siguran i proveren način primenom Plasma Pen tehnologije, zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više