fbpx

Povoljne cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) upotrebom lasera
25. septembar 2023.
Zatezanje kapaka tretmanom Nehirurška blefaroplastika
29. septembar 2023.
Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) upotrebom lasera
25. septembar 2023.
Zatezanje kapaka tretmanom Nehirurška blefaroplastika
29. septembar 2023.
Prikaži sve

Povoljne cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

ŠTA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je u svetu priznat i popularan nehirurški tretman zatezanja kože lica i tela, koji se radi i u kabinetu Vita Elos. Razlog prisutnosti tretmana u Kabinetu je njegova efikasnost i želja da se tretman približi što većem broju klijenata kod nas, kao vrlo uspešan nehirurški tretman liftinga lica i tela.
Tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting se duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na SMAS sloj kože. SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) je sloj tkiva koji čine mišićni sloj („platisma“) i vlaknaste komponente (elastin i kolagen vlakna). On se nalazi između mišića (pokosnice) i hipodermisa (najdubljeg sloja kože, koji se zove potkožno masno ćelijsko tkivo) i predstavlja tkivo koje sadrži elemente mišića i vezivnog tkiva (aponevroza). Iz ovog sloja “rastu” vlakna kolagena i elastina, koji se upravo tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting podstiču na prirodnu regeneraciju i novi, aktivan rast, što direktno utiče na smanjenje bora i zategnutost kože tretirane regije.
3D HIFU tehnologija, koja se primenjuje u Vita Elos-u kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, deluje tako što se fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta usmerava na veliki broj tačaka na SMAS sloj kože lica ili tela, „pogađajući“ sam koren kolagena. Na taj način duboko fokusirani ultrazvučni talasi utiču na njegovu spontanu i prirodnu regeneraciju. Kako kolagen počinje ponovo da „raste“ duž svog celog stabla, rastu i njegove “grane”, te se postepeno vraća elastičnost kože i nestaju bore. Efekat tretmana je dugoročan – od 1,5 do 3 godine.

CENE TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Vita Elos nudi svojim klijentima tretman Ultrazvučni SMAS lifting po 3 puta nižim cenama u odnosu na okolne zemlje i nižim cenama u poređenju sa drugim kozmetičkim salonima kod nas u kojima se radi ovaj tretman.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela se u našem Kabinetu radi po cenama:
Celo lice – EUR 600,
Pola lica – EUR 300,
Podbradak – EUR 300,
Vrat – EUR 350,
Dekolte – EUR 400,
Napomena: za svaku treću, četvrtu itd. zonu ostvaruje se popust na istu u iznosu od 20% od pune cene tretirane regije.
Stomak – EUR 650,
Nadlaktice – EUR 550,
Butine, spoljašnja strana – EUR 650,
Butine, unutrašnja strana – EUR 650,
Zadnjica – EUR 650,
Donji deo leđa – EUR 650,
Jedna dodatna linija – EUR 2.

Po povoljnim cenama zategnite kožu na željenoj regiji nehirurškim putem samo jednim tretmanom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više