fbpx

Zatezanje kapaka neinvazivnim tretmanima u Vita Elos-u

Uklanjanje akni
Šta su akne, zašto se javljaju i kako ih ukloniti
22 februara, 2019
3D HIFU
Efekti Ultrazvučnog SMAS liftinga na telo
27 februara, 2019
Prikaži sve

Zatezanje kapaka neinvazivnim tretmanima u Vita Elos-u

OPUŠTENI KAPCI

Opušteni kapci očiju predstavljaju jedan od većih estetskih problema sa kojim se susreće svaka odrasla osoba. Njihova pojava je neprijatna, jer narušavaju prirodan izgled oka, umanjuju njegovu izražajnost i postaju dominantni na licu.
Uzroci nastanka spuštenih kapaka mogu biti brojni. Najčešće su to: genetske predispozicije, prirodan proces starenja, dehidracija, gubitak čvrstine kože, uticaji iz okoline (pre svega sunce), stres, smog, pušenje, brojni pokreti očnog mišića tokom života. Ove promene kože očiju mogu se pojaviti mnogo ranije u odnosu na promene usled starenja drugih delova lica. Razlog daleko bržeg oštećenja vezivnog tkiva, opuštanja i stanjivanje kože oko očiju leži u činjenici da je osetljivost predela oko oka daleko veća u poređenju sa ostalim regijama lica.

ZATEZANJA KAPAKA NEINVAZIVNIM TRETMANIMA U NAŠEM KABINETU

U Vita Elos-u je moguće izvršiti zatezanja kapaka na više načina, primenom različitih tretmana. Koji od tretmana će biti primenjen zavisi od toga koliko je problem izražen i koliko su kapci opušteni.
Tretmanu, koje nudimo, za zatezanje kapaka su sledeći:
1. Ultrazvučni SMAS lifting očiju (Ultrazvučni SMAS lifting),
2. Nehirurška blefaroplastika očnih kapaka,
3. Radiotalasni lifting kapaka.
Ultrazvučni SMAS lifting se primenjuje za Zatezanje kapaka kod pacijenata kod kojih su prisutne kako mala opuštenost kapka, tako i ona izražajna. U cilju tretmana Zatezanje kapaka koristi se kertridž na dubini od 3 mm i 4,5 mm, čime se duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na regiju iznad obrve kako bi se podigao mišić (čime se automatski diže i kapak), kao i predeo kože oka koji sadrži kolagen i elastin. Procedura traje između 30 i 45 minuta, a najduže nakon 6 meseci od tretmana Zatezanje kapaka se postižu maksimalni efekti na rok do 3 godine.
Nehirurška blefaroplastika, kao tretman Zatezanje kapaka, je postupak koji dovodi do zatezanja kože očnih kapaka bez operacije. Nehirurška blefaroplastika omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije. U Vita Elos-u, Kabinetu specijalizovanom za aparatnu kozmetiku, ova procedura Zatezanje kapaka se izvodi korišćenjem tehnologije Plasma Pen (plazma olovka).
Radiotalasni lifting lica je neinvazivni tretman i u grupi je fizioterapeutskih tretmana za lifting lica (kapaka). Radiotalasni lifting, kao tretman Zatezanje kapaka se radi radiotalasnim manipulatorom (deo Multifunkcionalnog aparata, klinički testiran za primenu u kozmetološke i dermatološke svrhe). Zatezanje kapaka ovim postupkom se preporučuje kada su kapci manje opušteni i najčešće se primenjuje serija tretmana Zatezanje kapaka (od 6-10 tretmana). Efekti tretmana Zatezanje kapaka radiotalasima su vidljivi odmah.

Zakažite jedan od tretmana za zatezanje kapaka i vratite prirodan izgled oka!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više