fbpx

Zatezanje kapaka nehirurškom metodom

Uklanjanje tetovaža korišćenjem lasera
12. jul 2023.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Šta je SMAS sloj i zašto je važan za tretman Ultrazvučni SMAS lifting
19. jul 2023.
Uklanjanje tetovaža korišćenjem lasera
12. jul 2023.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Šta je SMAS sloj i zašto je važan za tretman Ultrazvučni SMAS lifting
19. jul 2023.
Prikaži sve

Zatezanje kapaka nehirurškom metodom

KADA SE RADI ZATEZANJE KAPAKA

Tretman Zatezanje kapaka se u Kabinetu radi isključivo nehirurškim putem, primenom Plasma Pen tehnologije. Zatezanje kapaka na taj način je efektno i rezultati su dugoročni. Zatezanje kapaka je procedura koja omogućava, na neinvazivan način, uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, uklanjanje bora oko očiju i kompletno zatezanje kože očne regije.
Zatezanje kapaka primenom Plasma Pen tehnologije je moguće raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije.
Tretman Zatezanje kapaka se radi u sledećim slučajevima (estetskim problemima):
• prisutno opuštanje kože gornjih kapaka i ptoz gornjeg kapka,
• početak pojavljivanja tamnih krugova i kesica (“jastučića”) ispod očiju,
• labava, neelastična koža donjih kapaka,
• male i duboke bore oko očiju,
• opuštena koža kompletne očne regije.

ZATEZANJE KAPAKA – TOK TRETMANA

Tretman Zatezanje kapaka se naziva Nehirurška blefaroplastika. Radi Plasma Pen tehnologijom.
Plasma Pen tretman Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju podrazumeva da se Plasma Pen iglicom deluje na problematičnu regiju, ali tako da se ne dolazi u dodir sa kožom (električni impulsi deluju na razdaljini od 1 do 2 mm od kože). Plasma Pen omogućava da se, izazivajući sigurnu i precizno kontrolisanu “povredu ili traumu” površinskog, epidermalnog sloja kože, aktivno podstiče stvaranje novih, zdravih i mlađih ćelija – obnavljanje kože tretirane očne regije.
Nakon samog tretmana Zatezanje kapaka (Nehirurška blefaroplastika) postoji period oporavka i traje od 3 do 5 dana, tokom kog se mogu javiti otoci i tamne tačkica na tretiranoj regiji. Razmak, koji se preporučuje, između pojedinačnih tretmana Zatezanje kapaka je oko 3 meseca.
Nakon procedure Zatezanje kapaka obavezno je korišćenje sredstva za zaštitu od sunca i UV zračenja sa maksimalnim SPF (ne manje od 50) u roku od 3 meseca od tretmana.

Nehirurško zatezanje kapaka u Vita Elos-u uz postizanje željenih, dugoročnih rezultata!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više