fbpx

Uklanjanje tetovaža korišćenjem lasera

puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – najbolje rešenje za korekciju obrva
10. jul 2023.
Zatezanje kapaka nehirurškom metodom
17. jul 2023.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – najbolje rešenje za korekciju obrva
10. jul 2023.
Zatezanje kapaka nehirurškom metodom
17. jul 2023.
Prikaži sve

Uklanjanje tetovaža korišćenjem lasera

KORIŠĆENJE Nd:YAG LASERA ZA UKLANJANJE TETOVAŽA

U Kabinetu Vita Elos je moguće uspešno ukloniti tetovažu nehirurškim putem, korišćenjem lasera. Uklanjanje tetovaža je moguće sa bilo kog dela tela.
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – do 95% uspešnosti tretmana.
Nd:YAG laser funkcioniše tako što emituje laserske impulse koji se mere nanosekundama, pri čemu laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, ali u isto vreme, posebno razvijen sistem hlađenja, hladi kožu. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

STANDARDI KOJI SE POŠTUJU PRILIKOM TRETMANA UKLANJANJE TETOVAŽA

Tretman Uklanjanje tetovaža laserom radi tim stručnjaka, koji čine lekar i kozmetolog iz Moskve, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike.
Standardi koji se poštuju su dvojaki:
1. higijenski standardi,
2. standardi koji se odnose na način pružanja same usluge Uklanjanje tetovaža.
Higijenski standardi koje Kabinet strogo poštuje se odnose na redovno održavanje sanitarno-higijenskog stanja prostorija, opreme, uređaja, nameštaja i pribora (čišćenje, pranje i dezinfekcija), obezbeđena sredstva za čišćenje, pranje, dezinfekciju ruku zaposlenih lica, uz adekvatnu radnu uniformu, obuću, zaštitne maske i zaštitne rukavice, obavezni pregledi zaposlenih lica , kao i adekvatno odlaganje i čuvanje pomoćnih preparata za tretmane u skladu sa uputstvom proizvođača (mesto čuvanja, temperatura, rokovi trajanja).
Pored obaveznih higijenskih standarda, postoje i standardi koji se odnose na pružanje same usluge Uklanjanje tetovaža. U te standarde i pravila su ubrajaju: detaljno upoznavanje sa zdravstvenim stanjem pacijenta i terapijama koje eventualno koristi, detaljan pregled pacijenta pre tretmana i određivanje strogo individualnog načina i plana pružanja usluge, prilagođenog stanju i problemu pacijenta, konstantna komunikacija sa klijentom tokom tretmana Uklanjanje tetovaža i praćenje reakcije, adekvatna nega tretirane regije odmah nakon tretmana, savetovanje klijenta o kućnoj nezi i eventualnoj potrebi za serijom tretmana kao i neophodnim razmacima između njih, po potrebi i kontrolni pregled pacijenta.

Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu upotrebom savremenog i proverenog lasera!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više