fbpx

Zašto je poželjno ukloniti papilom?

Laserski karbonski piling - akcija
Osmomartovski popust na uslugu Laserski karbonski piling
1. mart 2017.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Dva načina trajne epilacije u Vita Elos-u
10. mart 2017.
Laserski karbonski piling - akcija
Osmomartovski popust na uslugu Laserski karbonski piling
1. mart 2017.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Dva načina trajne epilacije u Vita Elos-u
10. mart 2017.
Prikaži sve

Zašto je poželjno ukloniti papilom?

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

DEPIGMENTACIJA LASEROM – USLUGA U OKVIRU KOJE SE UKLANJAJU PAPILOMI

U okviru usluge Depigmentacija laserom, u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad, se uspešno primenjuje metoda uklanjanje papiloma Nd:Yag laserom. Metod uklanjanja papiloma laserom je vrlo efikasan, bezbolan i jednostavan, koji se vrši najsavremenijim, testiranim laserom, bez ikakvih neželjenih efekata.
Prednost uklanjanja papiloma laserom je ta što se u isto vreme postižu dva važna rezultata – procenat uspešnosti izlečenja je 95% , dok su estetski rezultati takvi da nema nikakvih ožiljaka ili tragova na koži koji bi ukazali da je mesto tretirano laserom. Papilomi se mogu uspešno otkloniti već nakon jednog tretmana.

TEGOBE UZRKOVANE PAPILOMIMA

Papilom ili kako se to češće naziva „viseća bradavica“ je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Papilom se može javiti kao hiperpigmentovane meke izrasline na koži, koje su iste boje kao i koža, povezane sa kožom preko tanke peteljke, te su tako i dobili naziv „viseća bradavica“. Papilomi tj. „viseća bradavica“ mogu dostići veličinu i do nekoliko milimetra, bilo kao pojedinačne izrasline ili višestruke. Papilomi mogu da variraju u izgledu (od glatkih do blago naboranih), boji (boja mesa ili blago smeđa boja) i vise na maloj stabljici. Papilom ili „viseće bradavice“ se mogu javiti na bilo kom delu tela, a najčešća mesta pojavljivanja su: vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone.
Najveći broj papiloma ne predstavljaju opasnost po zdravlje čoveka, ali mogu biti uzročnici brojnih neprijatnosti:
- stalna iritacija, koja može biti i bolna,
- iritacija papiloma odećom,
- česta povreda papiloma,
- širenje papiloma tokom vremena,
- rast „viseće bradavice“ tokom vremena,
- iritacija papiloma, ukoliko je na prevoju tela,
- estetska nelagodnost zbog njegovog prisustva.
Ako je papilom izložen stalnoj i dugotrajnoj iritaciji ili ako se povredi, može doći do njegovog naglog rasta ili pojave bolova. Takođe može doći do inflamacije papiloma („viseće bradavice“), što znači da je došlo do upale, kao reakcije na iritaciju, povredu ili infekciju.
Sve navedeno se smatra najvažnijim razlozima za uklanjanje papiloma tj. „visećih bradavica“, kako bi se sprečile iritacije, povređivanje, upale ili njihov rast.

DA LI JE UKLANJANJE PAPILOMA BOLNO?

Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje „visećih bradavica“ je u našem Kabinetu moguće u potpunosti. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman da se „viseća bradavica“ ukloni. Postupak traje nekoliko sekundi, bezbolan je (ne zahteva lokalnu anesteziju), nema krvi tokom ili nakon tretmana, ne ostaju nikakvi ožiljci na mestu gde je bio papilom. Ovakav način uklanjanja papiloma je moguć zahvaljujući savremenom aparatu koji se koristi za pružanje usluge Depigmentacija laserom – Nd:Yag laser.
Otklanjanje papiloma u Vita Elos-u radi lekar, sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, koji takođe daje odgovore na sva Vaša pitanja pre tretmana, kao i savete kako tretirano mesto negovati, nakon tretmana.

Otklonite uspešno, bezbolno i efikasno „viseće bradavice“. Oslobodite se neprijatnosti i estetskog problema.
Zakažite svoj termin u Vita Elos-u!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više