fbpx

Ultrazvučni SMAS face lifting

Trajna epilacija – cene usluge po regijama
2. maj 2023.
Uspešno uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
5. maj 2023.
Trajna epilacija – cene usluge po regijama
2. maj 2023.
Uspešno uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
5. maj 2023.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS face lifting

FACE LIFTING

Face lifting može da se radi dvojako, kao hirurški face lifting ili kao prirodni face lifting, bez upotrebe skalpela i neželjenih nuspojava.
U kabinetu Vita Elos se radi isključivo prirodni face lifting pod nazivom Ultrazvučni SMAS lifting lica. Cilj ove vrste face lifting tehnike i postupka je da se lice učini mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen i muškarcima i ženama koji žele da postignu efekat kompletnog face lifting-a.
Ultrazvučni SMAS face lifting je preporučuje dvema grupama klijenata:
- onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata,
- onima koji su uradili hirurško zatezanje kože, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
Face lifting duboko fokusiranim ultrazvukom ili Ultrazvučni SMAS lifting se uspešno može primenjivati na sledećim delovima lica:
- celo lice (kompletan face lifting),
- željeni delovi lica (parcijalni face lifting),
- podbradak,
- vrat.

O TOKU TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS FACE LIFTING

Ultrazvučni SMAS face lifting je nehirurški tretman kojim se duboko fokusiranim ultrazvukom (3D HIFU tehnologija) deluje na SMAS sloj kože. SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) je sloj tkiva koji čine mišićni sloj („platisma“) i vlaknaste komponente (elastin i kolagen vlakna). On se nalazi između mišića (pokosnice) i hipodermisa (najdubljeg sloja kože, koji se zove potkožno masno ćelijsko tkivo) i predstavlja tkivo koje sadrži elemente mišića i vezivnog tkiva (aponevroza). Iz ovog sloja “rastu” vlakna kolagena i elastina.
3D HIFU tehnologija, koja se primenjuje kod tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, deluje tako što se fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta usmerava na veliki broj tačaka na dublje slojeve kože, odnosno SMAS sloj kože lica, „pogađajući“ sam koren kolagena. Na taj način duboko fokusirani ultrazvučni talasi utiču na njegovu spontanu i prirodnu regeneraciju. Kako kolagen počinje ponovo „raste“ duž svog celog stabla, rastu i njegove “grane”, te se postepeno vraća elastičnost kože i nestaju bore.
Postepenim dejstvom 3D HIFU terapije se ujedno obezbeđuju i dugoročni efekti nehirurškog SMAS face liftinga – do 3 godine.

Nehirurški, Ultrazvučni SMAS face lifting za vaše lice bez bora!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više