fbpx

Upoznajemo vas sa tretmanom ultrazvučni SMAS lifting koji se u našem Kabinetu radi po izuzetno pristupačnim cenama u odnosu na region

Uklanjanje akni
U uspešnoj borbi protiv akni tretman uklanjanje akni ELOS-om
February 17, 2020
Uklanjanje ožiljaka
Kako da se oslobodite neprijatnih ožiljaka tretmanima Plasma Pen-om u našem Kabinetu
February 21, 2020
Prikaži sve

Upoznajemo vas sa tretmanom ultrazvučni SMAS lifting koji se u našem Kabinetu radi po izuzetno pristupačnim cenama u odnosu na region

NAŠA SPECIFIČNA USLUGA ZA ZATEZANJE LICA I TELA – ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Vita Elos vas upoznaje sa procedurom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – neinvazivnom terapijom, koja je trenutno jedina prirodna alternativa hirurškom face lifting-u i liftingu tela. Ovaj tretman je revolucionaran i jedinstven u regionu čitavog Balkana. U Srbiji, tretman ultrazvučni SMAS lifting se radi samo u jednom salonu u Beogradu, ali dostupan i u Novom Sadu zahvaljujući našem Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos.
Postupak SMAS lifting-a sprovodi lekar (hirurg) iz Moskve, sa višegodišnjim iskustvom u laserskoj medicini. Takođe, želimo da istaknemo da posebno obučeni i visoko kvalifikovani tim Vita Elos-a radi na opremi koja se koristi tokom tretmana. Oprema se bazira na 3D HIFU aparatu – revolucionarnoj tehnologiji u aparatnoj kozmetici, namenjenoj nehirurškom i neinvazivnom zatezanju željenih regija lica i tela.

IZUZETNO PRISTUPAČNA CENA TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING U NAŠEM KABINETU

Zbog prirode ponude ovog tretmana u regionu, Kabinet Vita Elos se odlučio da ponudi ultrazvučni postupak SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) liftinga po izuzetno povoljnim cenama: 850 EUR za zonu celo lice, podbradak i vrat, 600 EUR za zonu celog lica.
Za sve naše klijente, pripremili smo i dodatnu ponudu – mogućnost tretmana SMAS liftinga po zonama. Možete da se odlučite za ovaj tretman za samo one oblasti koje vam uzrokuju najviše estetskih nelagodnosti i problema: samo područje oko očiju i čelo ili samo donji deo lica i podbradak, čime se i cena tretmana smanjuje proporcionalno tretiranoj regiji. Cena za svaku pojedinačnu regiju, koja obuhvata okvirno trećinu lica je 250 -300 EUR. Pored toga smo kreirali i pakete ove usluge, koji nude uštedu i do 550 EUR u odnosu na pojedinačne tretmane mimo ponuđenih paketa.
Cena, po kojoj je Ultrazvučni SMAS lifting dostupan u Vita Elos-u je značajno niža u odnosu na cene u drugim zemljama iz okruženja Srbije. Razlog za ovakvu odluku Vita Elos-a je želja da ovu vrstu usluge što više približi i prilagodi našem tržištu, ističući da povoljnije cene nikako ne utiču na kvalitet pružene usluge, niti se razlikuje od svetskog standarda za ovu vrstu tretmana.
Za poređenje, dajemo vam pregled cena Ultrazvučni SMAS lifting tretmana u zemljama u regionu:
• Mađarska: lice 2.000 EUR, vrat 1.000 EUR, pojedinačne zone lica do 600 EUR,
• Slovačka: cene se kreću od 600 – 1.500 EUR (u zavisnosti od protokola),
• Češka: lice od 900 – 1.800 EUR (u zavisnosti od protokola),
• Rusija: lice i vrat od 2.500 - 3.000 EUR, samo lice od 1200 EUR (u zavisnosti od protokola),
• Beograd (Srbija): lice i vrat 950 EUR,
• Hrvatska, Bosna, Crna Gora, Bugarska, Poljska uopšte nemaju u ponudi ovaj tretman.

Iskoristite atraktivnu ponudu neinvazivnog i potpuno prirodnog, ultrazvučnog, zatezanja lica i tela po izuzetno povoljnim cenama samo u Vita Elos-u!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više